خانه > دسته‌بندی نشده > رییس مجلس شورای اسلامی: صندوق توسعه ملی به بخش خصوصی اختصاص پیدا کند

رییس مجلس شورای اسلامی: صندوق توسعه ملی به بخش خصوصی اختصاص پیدا کند

رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بانک‌ها باید در خدمت تولید باشند، گفت: صندوق توسعه ملی باید به بخش خصوصی اختصاص پیدا کند و نباید بخش دولتی از آن استفاده کند
هر چند که هنوز استفاده درستی از آن در بخش تولید صورت نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، دکتر علی لاریجانی پنجشنبه در نخستین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان مازندران گفت: به تمام دست‌اندرکاران و مبتکران برگزاری این همایش تبریک می‌گویم چراکه باید زمینه‌های سرمایه‌گذاری در استان مازندران به‌خوبی فراهم شود و توصیه می‌کنم که بحث‌های این‌چنینی برای سرمایه‌گذاری بیشتر جدی گرفته شود.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید فضای کسب و کار تسهیل شده و قوانین مورد نظر در این بخش مدون شود و این‌گونه همایش‌ها نباید حالت رکود پیدا کند.
وی تصریح کرد: برخی از مشکلات در کشور وجود دارد که تولید را با مشکل مواجه کرده است. رویکرد حال حاضر این است که به بخش تولید توجه بیشتری شود، هم‌اکنون دولت لایحه‌ای را به مجلس در بحث خروج از رکود ارائه داده و برخی از موارد قانونی برای خروج از رکود در کمیسیون‌های مختلف مجلس در حال بررسی است، البته بخش خصوصی با مجلس ارتباط بسیار خوبی دارد و پیشنهادهای بسیاری در این زمینه مدون شده است. دکتر لاریجانی با بیان اینکه امروز ایران شرایط خوبی برای تولید در سطح ملی دارد، گفت: در ادوار پس از انقلاب مشکلات بسیاری در بخش تولید وجود داشت و یکی از این مشکلات مدیریت‌های غلط و سبک‌های مدیریتی اشتباه در دولت‌های گذشته بود که کمتر به بخش تولید توجه می‌کردند.
رییس مجلس تصریح کرد: البته زمانی هم نگاهی تاحدودی سوسیالیستی در کشور وجود داشت که آن هم مشکلات بسیاری را برای بخش تولید به وجود آورد اما ما امروز از تمام این شرایط عبور کرده‌ایم و سیاست‌های بسیاری در کشور تدوین شده و از سوی مقام معظم رهبری این سیاست‌ها ابلاغ شده است، به عنوان مثال قانون اصل ۴۴ تدوین و ابلاغ شد اما به خوبی مورد اجرا قرار نگرفت و در بسیاری از شرایط با روح قانون فاصله بسیار زیادی داشت بنابراین اشکالات بسیاری وجود دارد و باید این اشکالات اصلاح شود اما سمت‌گیری اکنون کشور به سمت اقتصاد مردمی است و این مورد را باید حمایت کنیم. وی تاکید کرد: البته در مجلس هم چندین قانون برای تسهیل فضای کسب و کار تصویب شد و باید اشاره کرد که بخش خصوصی باید زنده باشد و در جلسات بسیاری در مجلس این موضوع مورد بحث قرار گرفت که نماینده بخش خصوصی هم باید درکنار نماینده دولت در صحن پارلمان حضور داشته باشد. دکتر لاریجانی افزود: شرایط کشور، متمرکز بر این است که اقتصاد از بخش دولتی خارج شده و در اختیار مردم قرار گیرد تا رقابت‌ها به وجود آید زیرا عدالت زمانی به وجود می‌آید که رقابت در کشور وجود داشته باشد و از این ظرفیت باید به طور دقیق استفاده شود.
وی با بیان اینکه امروز بانک‌ها باید در خدمت تولید باشند تصریح کرد: در قانون برنامه تاکید شده که صندوق توسعه ملی باید به بخش خصوصی اختصاص پیدا کند و بخش دولتی نباید از آن استفاده کند، اما هنوز استفاده درستی از این صندوق برای بخش تولید صورت نگرفته است بنابراین باید به بخش خصوصی توجه شود و بانک‌ها باید خود را موظف کنند که به تولید توجه بیشتری داشته باشند، البته برخی از تولیدکنندگان به دلیل برخی از مشکلات معوقاتی به بانک‌ها دارند که بانک‌ها نباید آنها را زمینگیر کنند هر چند برخی از افراد در این بین به بهانه تولید سوءاستفاده‌های بسیاری دارند که باید با آنها برخورد جدی شود.

همچنین ببینید

آگهی دعوت حضور در مجمع عمومی عادی سالیانه خانه صنعت، معدن و تجارت تهران

  بدینوسیله از کلیه اعضا محترم خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران دعوت به ...

هجدهمین نمایشگاه بین المللی تعامل تولید کنندگان و تامین کنندگان دنیای تجارت

نشست تولیدکنندگان با خریداران فروشگاه های زنجیره ای از کشورهای CIS