وزیر صنعت، معدن و تجارت در اختتامیه پنجمین جشنواره علم تا عمل: نمایشگاه ملی علم تا عمل در ایجاد ارتباط دانش و فناوری مثمر ثمر بوده است.
نعمت زاده با اشاره به ضرورت رسوخ فناوریهای نوین همچون نانو و زیستفناوری در صنایع گفت: آن چه که امروز شاهد آن هستیم،جدا بودن صنایع دانش بنیان از سایر فعالیت های صنعتی است. در صورتی که باید فناوریهای نوین را در تمامی صنایع کشور دنبال کنیم.وزیر صنعت، معدن و تجارت با مثمر ثمر ارزیابی کردن نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل، نسبت به اثرگذاری چنین جشنوارههایی در ایجاد ارتباط دانش و فناوری با صنعت و توسعه فناوری استانها ابراز امیدواری کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهندس محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت معدن و تجارت در آیین اختتامیه پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل، ضمن قدردانی از برگزار کنندگان جشنواره، استقبال از این نمایشگاه را خوب توصیف کرد و افزود: عنوان این نمایشگاه بسیار شایسته و صحیح و مناسب آن است و امیدوارم بتوانیم از ایمان، به عمل صالح برسیم.
وی با بیان این که دستاوردهای علمی و فناوری باید در جهت خدمت به بشریت مورد استفاده قرار بگیرند گفت: این راه، هدفی است که باید جهان به دنبال آن باشد و خوشبختانه ایران در این راه قدم گذاشته است. راهی طولانی در پیش داریم اما اگر از دانش در طی کردن این راه بهره بگیریم، میتوانیم فاصله را کم کنیم و حتی زودتر به هدف برسیم.
نعمت زاده با اشاره به ضرورت رسوخ فناوریهای نوین همچون نانو و زیستفناوری در صنایع گفت: آن چه که امروز شاهد آن هستیم،جدا بودن صنایع دانش بنیان از سایر فعالیت های صنعتی است. در صورتی که باید فناوریهای نوین را در تمامی صنایع کشور دنبال کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر ضرورت بهرهگیری از به روزترین فناوری ها در صنعت خودرو بیان کرد: خودروهایی که تولید میشوند باید مطابق با آخرین پیشرفت های فناوری باشند و موتور خودروی تولیدی کشور، میباید متکی به علم و فناوری روز ساخته شود.
وی همچنین تحقیق و توسعه در صنعت کشور، استاندارد، تحقیقات و نوآوری را اجزای اصلی صنعت دانست و افزود: صنایع کشور ما باید متوجه اهمیت تحقیق و توسعه باشند و بدانند فناوری جزو جدانشدنی صنعت است.
نعمت زاده در ادامه گفت: اگر صنعت کشورمان بتواند با مراکز علمی و تحقیقاتی همچون دانشگاه ها و پژوهشگاه ها ارتباط خوبی برقرار کند، حتی بیش از دانشگاه، صنعت از این ارتباط منتفع خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این که ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید طبیعی باشد ابراز کرد: وجود یک عنصر علمی در صنعت، میتواند علاوه بر پیشرفت به ایجاد نوآوریهای جدید در آن منجر شود. ممکن است یک دانشگاهی تجربه یک صنعتگر و صنعتگر دانش فرد علمی را نداشته باشد؛ قرار گرفتن این دو در کنار هم می تواند ارتباط طبیعی صنعت و دانشگاه را به دنبال داشته باشد.
وی در پایان ضمن مثمرالثمر ارزیابی کردن نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل، نسبت به اثرگذاری چنین جشنوارههایی در ایجاد ارتباط دانش و فناوری با صنعت و توسعه فناوری استانها ابراز امیدواری کرد.
براساس این گزارش، پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل عصر امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و جمعی از استانداران و روسای شرکت های دانش بنیان پس از سه روز در مصلی امام خمینی (ره) به کار خود پایان داد.