خانه > اخبار > بیشترین شیوع بیماری قلبی ازدهه پنجم زندگی

بیشترین شیوع بیماری قلبی ازدهه پنجم زندگی

دبیر علمی دهمین سمینار اینترونشنال کاردیولوژی با بیان این که سن ابتلا به بیماری قلبی و عروقی در کشور کاهش یافته و به میانسالی رسیده است، گفت: بیشترین شیوع این بیماری از دهه پنجم زندگی به بعد در کشور مشاهده می شود.

به نقل از خبرگزاری ایرنا: دبیر علمی دهمین سمینار اینترونشنال کاردیولوژی با بیان این که سن ابتلا به بیماری قلبی و عروقی در کشور کاهش یافته و به میانسالی رسیده است، گفت: بیشترین شیوع این بیماری از دهه پنجم زندگی به بعد در کشور مشاهده می شود.
دکتر سیف الله عبدی روز پنجشنبه در حاشیه این سمینار به خبرنگار علمی ایرنا افزود: این افراد جزء قشر فعال و مولد جامعه محسوب می شوند و باید درمان این عارضه را جدی بگیرند. ابتلا به این بیماری علاوه بر بارمالی می تواند مشکلات فراوانی را نیز برای خانواده ها ایجاد کند.
وی ادامه داد: کشورهایی که در زمینه پیشگیری این بیماری خوب کار کرده اند، توانستند سن ابتلا را افزایش داده و به سنین بالاتر برساند.
عبدی همچنین اظهار کرد که به دلایل خاص مانند بیماری مادرزادی سن ابتلا بسیار کاهش می یابد و حتی افراد در سنین کودکی هم به این بیماری مبتلا می شوند که تعداد آنها بسیار اندک است .
این متخصص قلب، درد سینه، سنگینی و فشار در سینه، گرفتگی سینه، تنگی نفس و تعریق را از علائم احتمالی حمله قلبی اعلام کرد و گفت: افراد باید این علائم را جدی بگیرند و در صورت مشاهده آنها هرچه سریع تر با مرکز فوریت های پزشکی اورژانس تماس بگیرند تا پس از تایید تشخیص بیماری در سریعترین زمان به مراکز درمانی منتقل شوند.
دبیر علمی دهمین سمینار اینترونشنال کاردیولوژی بر لزوم پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی تاکید کرد و گفت: استرس، سیگار و غذاهای چرب از جمله فاکتورهایی هستند که احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش می دهند و مردم باید از آنها اجنتاب کنند.