انتصاب زهرا احمدیپور بهعنوان رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نشان داد که زمینه حضور زنان در سطوح مدیریتی و مسئولیتهای مدنی در دولت تدبیر و امید فراهم شده است، هماکنون در دولت یازدهم ، ۴ زن در پستهای مدیریتی ایفای نقش میکنند و این بیانگر آن است که حسن روحانی، رئیس جمهوری به وعدههای انتخاباتی خود درباره حضور زنان و ارتقای آنان در پستهای بالای دولت عمل کرده است.
به نقل از روزنامه ایران: انتصاب زهرا احمدیپور بهعنوان رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نشان داد که زمینه حضور زنان در سطوح مدیریتی و مسئولیتهای مدنی در دولت تدبیر و امید فراهم شده است، هماکنون در دولت یازدهم ، ۴ زن در پستهای مدیریتی ایفای نقش میکنند و این بیانگر آن است که حسن روحانی، رئیس جمهوری به وعدههای انتخاباتی خود درباره حضور زنان و ارتقای آنان در پستهای بالای دولت عمل کرده است. سپردن مسئولیتهای اجرایی به زنان را میتوان نشانه اعتماد بالاترین مقام اجرایی کشور به زنان دانست. به عبارتی دولت یازدهم این فرصت و امکان را برای مشارکت بیشتر زنان در تصمیم گیریها فراهم کرده است و این را باید به فال نیک گرفت. فعالان اجتماعی و سیاسی حوزه زنان هم معتقدند که توجه دولت به ظرفیتها و توانمندیهای زنان این نوید را میدهد که زنان میتوانند پلههای ترقی را سریعتر از گذشته طی کنند.
دفاع از عدالت جنسیتی در دولت تدبیر و امید
آذر منصوری، قائم مقام جمعیت زنان مسلمان نواندیش درباره صحبتهای اخیر دکتر روحانی مبنی بر ضرورت مشارکت زنان در مسئولیتهای مدیریتی گفت: این موضوع که از سوی دکتر روحانی مطرح شده به شعارهای انتخاباتی ایشان به قبل از انتخابات سال ۹۲ برمیگردد. دولت یازدهم از همان ابتدا در ارتباط با زنان و رفع تبعیضهایی که متوجه نیمی از پیکره جامعه است، توجه به بحث عدالت جنسیتی را در برنامهها و رویکردهایشان مطرح کردند.
قائم مقام جمعیت زنان مسلمان نواندیش تأکید کرد که از ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم توجه به عدالت جنسیتی و رفع تبعیضها مورد توجه دولت بوده است. حضور زنان در هیأت دولت و کابینه نمادی از این توجه و تغییر رویکرد دولت قلمداد میشود.
منصوری در ادامه با طرح این پرسش که در طول نزدیک به ۴سال چه اتفاقهایی در حوزه زنان افتاده و توجه دولت دکتر روحانی چه تغییراتی را در این ارتباط ایجاد کرده است، توضیح داد: با نگاهی به گزارشهای منتشر شده و آماری که به میزان نابرابریها و فاصله موجود از حیث دسترسی به شاخصهای توسعه ارتباط پیدا میکند میتوان به این نکته رسید که چه اتفاقی در طول این ۴ سال در ارتباط با حوزه زنان افتاده است. این عضو مرکزی حزب اتحاد به این نکته هم اشاره کرد که مشارکت زنان در مسئولیتهای مدیریتی به نوعی جریانسازی رویکرد دولت در قالب برنامه ششم توسعه است، به عبارتی توجه دولت به عدالت جنسیتی در برنامه ششم توسعه میتواند نمادی از این تغییر رویکرد باشد.
وی در ادامه افزود: با توجه به تجربه کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته برای رفع تبعیضها نیاز به راهکارهای بلند و کوتاه مدت است. بنابراین به منظور بهکارگیری زنان در مدیریت کلان و میانی و توجه به تبعیضهایی که در میزان دسترسی زنان به فرصتهای موجود وجود دارد، دولت با استفاده از ظرفیت و اختیار خود میتواند مجموعهای از اقدامهای کوتاه و بلند مدت را انجام دهد.
برچسبالهه کولایی پست های مدیریتی حضور زنان رئیس جمهوری سازمان ملی بهرهوری ایران صنایع دستی عرصههای سیاسی
همچنین ببینید
رئیس جمهوری وارد همدان شد
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری شامگاه یکشنبه به منظور افتتاح راه آهن ...