فعالسازی واحدهای تولیدی که در سالهای تحریم به دلیل عدم تامین منابع مالی به واحدهای غیرفعال بدل شدهاند یا تولیدشان زیر ظرفیت است را میتوان یکی از اهداف دولت دانست؛ هدفی که به منظور تحقق آن سه ماموریت به دستگاههای مرتبط ابلاغ شده است.
«رونق تولید و تعیین تکلیف ۷۵۰۰ واحد تولیدی مشکلدار با هدف فعال کردن این واحدها، ارتقای رقابتپذیری واحدهای تولیدی کوچک و متوسط با هدف افزایش صادرات و تکمیل طرحهای صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد» از جمله ماموریتهایی است که در راستای بازگرداندن رونق به واحدهای تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی در دستور کار سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران قرار گرفته است.
براساس گزارش منتشر شده از سوی این سازمان، درخصوص فعالسازی ۷۵۰۰ واحد تولیدی مشکلدار موجود در سراسر کشور فعالسازی ۳۷۵۰ واحد به سازمان شهرکهای صنعتی ایران محول شده است. درخصوص دومین وظیفه محول شده به این سازمان نیز ۸ هدفگذاری در نظر گرفته شده که در این خصوص میتوان به «پیادهسازی توسعه خوشههای صنعتی، مطالعات امکانسنجی توسعه خوشهها، کنسرسیوم های صادراتی، شرکتهای مدیریت صادرات، آموزش، حمایت ویژه از توسعه صادرات (واحد صنعتی)، تعاونیهای تامین مشترک مواد اولیه و نظام مبادلات پیمانکاری فرعی» اشاره کرد. همچنین برای تکمیل طرحهای صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد نیز تکمیل دو هزار طرح در دستور کار قرار گرفته که براساس دستورالعمل ابلاغی تکمیل هزار طرح به سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی سپرده شده است.
برچسبرکود عدم تامین منابع مالی نجات صنایع واحدهای غیرفعال
همچنین ببینید
پیش رونق، فصل بعدی خروج از رکود
مهترین پیام مثبت شدن نرخ رشداقتصادی این است که روند بهبود اقتصاد آغاز شده ، ...