خانه > اخبار ویژه > تولید آب کاه از ضعف نظارتی مسئولان است نه صنعت آبلیمو

تولید آب کاه از ضعف نظارتی مسئولان است نه صنعت آبلیمو

تولید آبلیمو با آب و کاه کذب است، رویا جعفری شاهی، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیمو اما با ابراز گلایه از برخی مسئولان دستگاه های نظارتی و صدا و سیما، از جو به وجود آمده در این صنعت ناراضی است. وی در گفت و گو با فرصت امروز می‌گوید: تقلب در صنعت آبلیمو که چند وقتی است در جامعه شایعه شده کذب است. نمی دانیم این شایعات از جانب چه کسانی است؟ شوربختانه صدا و سیما نیز بر این شایعات دامن می زند و برای تهیه گزارش از کارخانه‌ای تنها به نشان دادن تفاله لیمو به بیننده اکتفا می کند.
وی می افزاید: اگر هم تخلف و تقلبی در تولید محصولات وجود داشته باشد، این ضعف دستگاه های نظارتی دولتی است نه تولیدکننده. چرا وزارت بهداشت و سازمان استاندارد برای این محصولات گواهی و مجوز بهداشتی و نشان استاندارد صادر می کنند؟ این خبرها و شایعات بیشتر از همه نشان از ضعف دستگاه های نظارتی دارد و عملکرد تمامی ارگان های مسئول و مربوط را زیر سوال می برد. امکان ندارد که صنایع آبلیمو آب کاه به خورد مردم بدهند. ما دو سه کارخانه خطاکار داشتیم اما همه صنایع که خطاکار نیستد.

پای آبلیموهای وارداتی و چینی در میان است؟!
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیمو، با طرح پرسشی از مسئولان وزارت بهداشت، ادامه می دهد: آیا وزیر بهداشت یا سایر مسئولان این وزارتخانه تاکنون پروسه تولید آبلیمو را از نزدیک دیده‌اند؟ آیا از مراحل تولید آن آگاهی دارند و یا تخصصی در زمینه این صنعت دارند که این چنین صنعت را با هجمه مواجه می کنند؟ چرا صدا و سیما مراحل کامل تولید آبلیمو را به مردم نشان نمی دهد؟ چرا تنها به پخش گوشه ای از تولید آبلیمو می پردازد که تفاله است؟ پخش چنین گزارشی مانند این است که گزارشی از تولید شیر در یک دامداری را پخش کنند و در آن بجای محصول شیر، فضولات حیوان را نشان مردم دهند!
جعفری شاهی، اظهار می کند: ما نسبت به این مسایل نادرست و کذب اعتراض و اطلاعیه ای نیز در این خصوص صادر کرده ایم. چرا تولیدکنندگان و صاحبان صنایعی که در بدترین شرایط اقتصادی سرپا مانده‌اند و به تولید ادامه می دهند باید با چنین هجمه ها و شایعاتی روبرو شوند و سرمایه و آبرو و اعتبارشان را از دست بدهند؟ چرا مصرف کنندگان باید برای خرید هر محصولی دچار شک و تردید شوند و در یک وضعیت سردرگمی بسر ببرند؟ چه کسی باید به این پیامدهای ناگوار پاسخگو باشد؟

این همه حساسیت، منطقی نیست!
وی می افزاید: آبلیمو مانند مرغ و گوشت و برنج، غذای اصلی مردم نیست و نمی دانم این همه حساسیت برای چیست و چه معنایی دارد؟ در پروسه تولید هر یک از کارخانه ها و صنایع اگر تخلفی سر بزند و موارد خلاف سندیت داشته و محرز باشد، باید به صورت قانونی با آن برخورد کرد. دیگر این همه جنجال برای چیست؟ چرا کسی جلو لیموهای وارداتی که با ظاهری قشنگ اما خشک و بی آب از چین می‌آیند را نمی‌گیرد؟ این واردات باغ های لیموی جنوب را نابود کرده اند، دیگر به دنبال چه چیزی هستند؟ کارخانه های آبلیمو و باغداران لیمو ضربه‌های سختی از این شایعات خورده اند که جبران ناپذیر است.  کسی اصلا به فکر کشاورز و تولیدکننده نیست و گویا واردات تنها راه چاره است!

همچنین ببینید

آگهی دعوت حضور در مجمع عمومی عادی سالیانه خانه صنعت، معدن و تجارت تهران

  بدینوسیله از کلیه اعضا محترم خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران دعوت به ...

خدمات تابلو سازان شهری نرخ‌گذاری می‌شود

نایب رئیس اتاق اصناف تهران گفت که خدمات تابلو سازان با هماهنگی در کل کشور ...