شرکت آرین موتور به عنوان نماینده رسمی برند دی اس که یکی از لوکس سازان اروپایی به شمار می رود، عصر امروز با حضور مقامات بلند پایه این برند، نمایشگاه مرکزی خود را در خیابان شهید اندرزگو افتتاح کرد.
بر این اساس مشتریان خودروهای لوکس می توانند برای اولین بار در کشور، شاهد خودروهای وارد شده از کارخانه مادر باشند و کالای اصل را دریافت کنند.
دی اس چگونه به ایران آمد
به گزارش خبرنگار اعزامی اقتصادنیوز به فرانسه، هنوز پرونده هستهای در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی بسته نشده بود اما برجام به فرجام رسیده و کشورهای ۱+۵ با ایران به توافق نهایی دست پیدا کرده بودند که رفع تحریمهای اقتصادی برای شرکتهای بزرگ خارجی و شرکای بالقوه ایرانی دیگر یک خواسته دور از دسترس نبود. در همین ایام بود که مذاکرات غولهای اقتصادی اروپا با صنایع مختلف در ایران رونق گرفته بود. خودروسازهای اروپایی که پیش از تحریم نیز در بازار ایران حضور نسبتاً فعالی داشتند، دوباره با اشتیاق بر سر میز مذاکرات در پشت درهای بسته برگشتند. توافقات حاصل شده بود تا در زمان مناسب و با وزیدن باد موافق، امضاها رسمی شود و بادبانها برافراشته.
گروه پژو سیتروئن که مدتی بود با خاطره خوش حضور غالب در بازار خودرو ایران خداحافظی کرده بود، زودتر از سایر رقبا سر میز برگشت. پژو همانطور که با ایرانخودرو مذاکرات خود را از سر گرفت تا دوباره خطوط تولیدش را رونق دهد، برای سایر محصولاتش نیز به دنبال بازار بود.
در کنار تولید خودرو در ایران برای قشر متوسط، این بار گروه دیگری نیز هدف پژو-سیتروئن قرار گرفت. گروهی که خودروهایی با آپشنهای بیشتر و جلوهای مدرنتر میطلبند. اتفاقاً در دوران تحریم و به واسطه رانتهایی که برای برخی گروهها ایجاد شده بود، بازار خودروهای گرانقیمت هم در ایران پرسروصداتر از قبل بود.
خودروهای لوکس آسیای شرقی، اروپایی و بعضاً آمریکایی از طریق بنادر جنوبی و از طریق چندین واسطه وارد کشور میشد و خیابانهای شهرهای بزرگ را با غرش خود میلرزاند. حالا اوضاع کمی متفاوت شده است، میتوان به این بازار که اگرچه گسترده نیست اما بیمشتری هم نیست، نظم و نسق بخشید و خودروهایی که عنوان لوکس را یدک میکشند، به طور رسمی به کشور وارد کرد و خدمات پس از فروش هم ارائه داد. امید به رفع تحریمها باعث شد تا خودروسازان لوکس خودشان دست به کار شوند و برای حضور در بازار خودرو لوکس ایران اعلام آمادگی کنند.
اینگونه شد که در ۶۰سالگی تولد یک برند لوکس، مدیران آن با یک شرکت ایرانی به توافق رسیدند تا در گام اول این خودرو لوکس را به تعداد معدود و برحسب نیاز بازار وارد کشور کنند. اتفاقی که احتمالاً از ابتدای سال نو میلادی رخ میدهد و ایرانیها میتوانند خودرویی سوار شوند که هماکنون زیر پای رئیسجمهور فرانسه است؛ خودروهایی با برند DS؛ محصولی از گروه مشترک پژو-سیتروئن. خودرویی که مدیران آن برای آماده کردن فضای بازار گروهی از خبرنویسان نشریات را به دیدار از مقر طراحی و تولید این خودرو در پاریس فرامیخوانند تا این اطمینان را ایجاد کنند که این خودرو لوکس هدفمند و با پشتیبانی رسمی و کامل پا به بازار خودرو ایران میگذارد.
تولد یک رویا
رمان زیبای فردریک فورسایت بریتانیایی این روز را با نام روز شغال سر زبانها انداخت؛ ۲۲ آگوست ۱۹۶۲ روزی که ژنرال شارل دوگل، رئیسجمهور فرانسه، مورد سوءقصد قرار گرفت. سوءقصدی که وی البته از آن جان سالم به در برد. دوگل آن روز سوار بر یک خودرو لوکس اصیل پاریسی بود. در واقع او با اولین خودرو برند DS از مهلکه گریخت و از آن زمان به بعد DS خودرو همیشگی روسایجمهور فرانسه شد. خودرویی که از نظر سیستم هیدرولیک و تعلیق طوری بود که با سه چرخ هم حرکت میکرد. حتی اگر یک چرخش در جریان یک سوءقصد تیر خورده و پنچر شده باشد.
برنامه بازدید گروه خبرنگاران ایرانی از یکی از فروشگاههای DS در خیابان فرانسوای اول در پاریس آغاز میشود، در منطقهای که به مثلث طلایی معروف است. مثلث طلایی منطقهای است که میان سه خیابان شانزهلیزه، جرج پنجم و مونتین محصور است و مرکز فروشگاههای بزرگترین و شناختهشدهترین برندهای لوکس فرانسوی است. خیابانهایی که در دو طرف آن فروشگاههای مجللی از تمام برندهایی که به چشم آشناست دیده میشود.