خانه > اخبار ویژه > وزارت اطلاعات مانع اختلاس و خروج هشت هزار و 600 میلیارد از کشور شد

وزارت اطلاعات مانع اختلاس و خروج هشت هزار و 600 میلیارد از کشور شد

معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات گفت: اخیرا اعضای یک باند که با همکاری معاون یکی از شعب بانک های کشور در صدد اختلاس و انتقال مبلغ هشت هزار و ششصدمیلیارد ریال به خارج از کشور بودند دستگیر شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات روز شنبه در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات معاونت متبوعش پرداخت و توضیحاتی در خصوص فعالیت های انجام شده ارائه داد.
وی در شرح اقدامات انجام شده گفت: معاونت اقتصادی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و تاکیدات رییس جمهوری و بر اساس وظایف قانونی خویش پیرامون ایجاد شفافیت، پیشگیری و مقابله با مفاسد کلان اقتصادی اقدامات موثری را در دستور کار خود دارد که از آن جمله می توان به ارائه مشاوره تخصصی به دستگاه‏ های اقتصادی کشور بر پایه اطلاعات پنهان، همکاری نظام مند و هوشمندانه برای پیشگیری و مقابله با پدیده فساد اقتصادی اشاره کرد.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات ادامه داد: از سوی دیگر طی سال ۱۳۹۴ و ماه ‏های اخیر به مانند سال ‏های گذشته اقدامات قابل توجهی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در این معاونت با هدف مقابله جدی با فساد اقتصادی و بالاخص جلوگیری از فرار مالیاتی و مقابله اطلاعاتی با قاچاق کالا و ارز و پدیده زمین خواری انجام گرفته است.
وی به اقدامات این معاونت در حوزه جلوگیری از فرار مالیاتی اشاره کرد و افزود: این معاونت مصمم است با پدیده فرار مالیاتی و گسترش شرکت های کاغذی و صوری که آسیب جدی بر پیکره اقتصاد کشور وارد می کنند، برخورد کند.

* انهدام یک باند فعال در ارتباط با فرار کلان مالیاتی

معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات اضافه کرد: در همین راستا طی ماه های گذشته کارشناسان اطلاعاتی موفق به کشف و انهدام یک باند فعال در ارتباط با فرار کلان مالیاتی شده اند.
وی ادامه داد: روش کار اعضای این باند به این شکل بوده که با تاسیس چندین شرکت و انجام فعالیت صوری در حوزه های بازرگانی و با ارائه پیشنهاد مشاوره مالیاتی به سایر شرکت ها، نسبت به سنجش نیازها و مشکلات شرکت‏های مذکور اقدام می‏ کردند؛ متخلفین همزمان با نفوذ به بخشی از سامانه‏ سازمان امور مالیاتی، اطلاعات محرمانه مودیان(شخصیت های حقیقی و حقوقی) را بدست می‏ آوردند و از این اطلاعات بدست آمده برای جلب اعتماد آنان و ترغیب به ادامه همکاری بهره برداری می کردند.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات تصریح کرد: از دیگر روش های اعضای این باند فروش فاکتورهای صوری در حجم بیش از پنج هزار میلیارد ریال به منظور حساب سازی و فرار مالیاتی شرکت ها و افراد در حوزه مالیات بر ارزش افزوده و مالیات عملکرد بوده که به منظور جلوگیری از هرگونه مغایرت و کشف احتمالی تخلفات، تحرکات مشتریان را در سامانه ثبت معاملات، سامانه کد اقتصادی و مکاتبات مربوط به اظهارنامه ارزش افزوده و عملکرد سازمان امور مالیاتی تحت نظر می گرفتند.
وی ادامه داد: با ورود معاونت اقتصادی وزارت اطلاعات به موضوع و با همکاری موثر مقام قضایی و ریاست سازمان امور مالیاتی ابعاد گوناگون تخلفات به طور کامل کشف و متهمان شناسایی و حسب مورد، احضار، دستگیر و روانه زندان شدند.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات افزود: تحقیقات تکمیلی و بررسی آسیب شناسانه موضوع با همکاری نهاد های ذیربط همچنان ادامه دارد؛بر اساس اقدامات به عمل آمده و از مجموع بررسی های انجام شده توسط این معاونت در زمینه فرار مالیاتی فقط در سال ۱۳۹۳ منتهی به وصول مالیات بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال شده است.
**اقدامات وزارت اطلاعات درباره مبارزه با ارتشاء و سو استفاده از اموال بیت المال
وی درباره مبارزه با ارتشاء و سوء استفاده از اموال بیت‏ المال نیز اظهار داشت: همزمان با عرضه سهام شرکت فولاد هرمزگان در بازار فرابورس، متاسفانه تعدادی از مدیران ذی نفوذ یکی دیگر از شرکت های فولاد که به اطلاعات پنهانی شرکت در حال عرضه دسترسی داشته اند اقدام به خرید سهام فولاد هرمزگان با منابع تن خواهی که در اختیارشان بود کردند ، نامبردگان سپس با فروش مجدد سهام، اقدام به تحصیل مبالغ بالایی سود به نفع خود کردند.

همچنین ببینید

اشرار عربستان با سلاح‌های نیمه سنگین در ایران دستگیر شدند

وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه‌ای، از متلاشی شدن تیم ۱۲ نفره اشرار مسلح در داخل ...