خانه > اخبار ویژه > برداشته شدن همه تحریم‌های بانکی تا دو هفته دیگر

برداشته شدن همه تحریم‌های بانکی تا دو هفته دیگر

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: برداشته شدن همه تحریم‌های بانکی تا دو هفته دیگر

 

جلال پور گفت: حداکثر تا دو هفته آینده همه تحریم‌های بانکی از بانک‌های جمهوری اسلامی ایران برداشته خواهد شد و شاهد گشایش اعتبار اسنادی، سوئیفت و همه نقل‌وانتقالات ارزی برای فعالان اقتصادی به حالت عادی و حتی بهتر از شرایط قبل از اعمال تحریم‌ها خواهیم بود.

 

محسن جلال‌پور روز گذشته در همایش بزرگداشت روز صادرات در استان کرمان و تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان در سال جاری اظهار کرد: هر سرمایه‌گذاری که بخواهد برای سرمایه‌گذاری در کشور حضور پیدا کند، اولین نگاه مورد توجه، وضعیت روانی و آرامش حاکم بر جامعه است. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در ادامه درباره وضعیت امروز تحریم‌ها و همچنین اجرایی شدن برجام نیز گفت: در سه ماه گذشته مجموعه‌ای در کشور به‌طور شبانه‌روزی مشغول تحلیل روی راهنماهای فارسی برجام در بعد اقتصادی بودند که در این راستا اتاق بازرگانی ایران نیز مسوولیت خطیری داشت که طی هفته‌های گذشته به تدوین آیین‌نامه اجرایی برجام پرداخت. جلال‌پور با بیان اینکه خوشبختانه اقدامات بسیار مثبتی در جهت برداشتن همه تحریم‌ها در کشور از سوی دولت یازدهم صورت گرفته است، اظهار کرد: در هفته‌های آینده شرایط بسیار خوبی برای تعامل با دنیا در ابعاد مختلف که دچار مشکل شده بودیم، شاهد خواهیم بود. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به اینکه شرایط امروز اقتصادی کشور، اهمیت صادرات و حضور در بازارهای جهانی را برای ما روشن کرده است، بیان کرد: همه فعالان اقتصادی و کارشناسان اذعان می‌کنند که امروز شرایط برای دولت یازدهم بسیار سخت است و در چند دهه گذشته چنین وضعیتی را هیچ‌کس شاهد نبوده است.

 

جلال‌پور تصریح کرد: دوران سخت تحریم‌ها، سوءتدبیرها و وابستگی کامل به نفت پایه اقتصادی غلطی را در دهه‌های گذشته بنا نهاد و موجب شد استفاده از ارز حاصل از فروش سرمایه‌های ملی برای چرخاندن کشور انجام شود که وضع نابسامان امروز ناشی از آن است. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: بیش از چهار و نیم میلیون حقوق‌بگیر درکشور(پنج برابر متوسط منطقه)، بیش از سه میلیون نفر بازنشسته و مستمری‌بگیر(هشت برابر نرم منطقه) و بیش از ۸۵ درصد بودجه هزینه جاری که بیش از ۷۰ درصد آن از منابع نفتی تامین می‌شود. همچنین یارانه‌بگیران که بیش از پول فروش نفت امروز باید به آنها اختصاص داده شود همه از مشکلاتی است که دولت با آنها دست و پنجه نرم می‌کند. وی ادامه داد: پرداخت یارانه در شرایط کنونی و اداره کشور به‌صورت معمولی نیز غیرممکن است چه برسد به توقع توسعه از دولت، از این رو طی روزها، ماه‌ها و حتی سال‌‎های آینده امید به جایی نیست که شرایط بهتر شود، چراکه کارشناسان معتقدند سال‌های آینده فروش بهتری در زمینه نفت خواهیم داشت اما شرایط کشورهای منطقه و شرایط کشورهای سیاسی تولید‌کننده نفت این امید را نمی‌دهد.

همچنین ببینید

روحانی: تاکید بر روابط نزدیک تر بانکی با سوئد

رایزنی برای کاهش تنش های منطقه ای و جهانی رئیس جمهوری روابط با سوئد را ...