خانه > اخبار > انتقاد بورسی‌ها از توقف نماد بانک‌ها/مدیرکل نظارت بانک مرکزی: مقصر نیستیم

انتقاد بورسی‌ها از توقف نماد بانک‌ها/مدیرکل نظارت بانک مرکزی: مقصر نیستیم

عباس کمره ای در ارتباط تلفنی با گفتگوی ویژه خبری با تاکید بر اینکه اقدامات بانک مرکزی موجب بسته شدن نمادهای بانکی نشده است، افزود: در سه سال گذشته بحث شفافیت را در راستای قانون برنامه پنجم توسعه و قانون پولی و بانک مطرح و صورت های مالی جدید را هم از بهمن پارسال به بانک ها ابلاغ کردیم و هماهنگی های لازم هم شده بنابراین مشخص بود مبنای گزارش دهی بانک های به چه صورت است.

وی ادامه داد: بانک هایی که صورت مالی خود را بر اساس صورت های مالی مورد درخواست بانک مرکزی ارائه و مجامع خود را تقریباً در همان مواعد مقرر قانونی برگزار کردند، نماد آن ها در بازار بورس، باز است.

کمر ه ای افزود: تعدادی از بانک ها صورت های مالی خود را در مرحله اول به شکل دیگری ارائه کرده بودند اما پس از رایزنی که با سازمان حسابرسی انجام شد، صورت های مالی آن ها هم به شکل مورد نظر بانک مرکزی تهیه شد.

وی گفت: بانک مرکزی به استناد گزارش سازمان حسابرسی و با توجه به مکاتبات برخی بانک ها درباره کیفیت سود و ذخایر و وظایف ذاتی بانک مرکزی از جمله حفظ حقوق سهامداران و سپرده گذاران ، برگزاری مجمع بانک ها را مجاز دانست.

مدیرکل نظارت بر بانک های بانک مرکزی با اشاره به اینکه استانداردهای جدید موجب زیان نشده است، گفت: استانداردها همان استانداردها هستند اما می خواهیم درآمد بانک ها واقعی باشد و باید دستور العمل مربوط به دارایی ها کاملاً رعایت شود.

معاون بورس اوراق بهادار تهران هم با حضور در این برنامه با اشاره اهمیت نقد شوندگی سهام بورس گفت: بانک مرکزی تصمیم گرفته است در خصوص انضباط بخشی به وضعیت گزارشگری شرکت ها از رویه های معمول جهان استفاده کند و بازار سرمایه هم باید منضبط باشد.

سید روح الله حسینی مقدم افزود: این رویه بانک مرکزی ممکن است برخی از شرکت ها را از سود به زیان برساند.

وی ادامه داد: درست است که بانک مرکزی وظیفه ذاتی خود را انجام داده اما بحث ما بر روی نحوه و زمان آن است.

حسینی مقدم افزود: انتظار ما از بانک مرکزی این است که منافع همه ذینفعان را در نظر بگیرید.

معاون بورس اوراق بهادار تهران با ابراز خشنودی از اینکه بانک مرکزی حساسیت های بازار سرمایه را درک کرده است، گفت: اگر قرار است صورت های مالی شفاف شود باید زودتر انجام شود.

وی افزود: اگر نمادی در بورس شفاف نباشد تصمیم گیری مشکل می شود و در این صورت یا باید شرکت متوقف یا معلق باشد و یا لغو پذیرش شود.

همچنین ببینید

110.6 میلیون دلار مبادلات تجاری تهران- دمشق در هفت ماهه امسال

بررسی حجم مبادلات تجاری ایران و سوریه در هفت ماهه ۹۵ (منتهی به مهرماه) به ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']