خانه > اخبار > اگر طبق سیاست‌های کلی خصوصی‌سازی عمل می‌شد، امروز شاهد بیکاری نبودیم

اگر طبق سیاست‌های کلی خصوصی‌سازی عمل می‌شد، امروز شاهد بیکاری نبودیم

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، به سیاست‌های کلی خصوصی سازی اشاره کرد و با ابراز تأسف از عدم توجه به آنها در اجرا، گفت: واقعاً اگر براساس سیاست‌های کلی عمل می‌شد، امروز شاهد بیکاری در کشور نبودیم و اقتصاد رونق داشت.

به نقل از  ایسنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، صبح امروز در مراسمی که به مناسبت اولین سالگرد ابلاغ سیاست‌های کلی محیط زیست از سوی مقام معظم رهبری، با حضور مسؤولان و مدیران سازمان محیط زیست و دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ساختمان سابق مجلس شورای اسلامی، برگزار شد، با ابراز خشنودی از اجرای سیاست‌های کلی مربوط به محیط زیست در کشور، گفت: اگر دیگر سیاست‌ها هم در کشور اجرا می‌شد، اوضاع متغیر می‌شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، به سیاست‌های کلی خصوصی سازی اشاره کرد و با ابراز تأسف از عدم توجه به آنها در اجرا، گفت: واقعاً اگر براساس سیاست‌های کلی عمل می‌شد، امروز شاهد بیکاری در کشور نبودیم و اقتصاد رونق داشت.

هاشمی رفسنجانی، با بیان این مطلب که «دنیا الان خطرات محیط زیستی را با تمام وجود لمس می‌کند»، گفت: گاهی تا خطرات جدّی نشود، به فکر نمی‌افتیم که به تعبیر ائمه (ع) ما، هر وقت بلاها متراکم شد و پشت سر هم آمدند، منتظر رفع بلا باشید، چون مردم به فکر چاره می‌افتند.

وی با برشمردن چند مورد از خطرات محیط زیست، گفت: آلودگی‌های زیست محیطی، بسیاری از مردم را فقیر و بسیاری دیگر را مریض کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان این نکته که «توجه به محیط زیست در قرآن موج می‌زند»، گفت: نعمت‌های خداوندی در طبیعت آن قدر زیاد بود که قدر آن را نمی‌دانیم.

هاشمی رفسنجانی، سیل‌ها و طوفان‌های اخیر دنیا را هشداری برای انسان‌ها دانست و گفت: نباید طبیعت زندگی انسان‌ها، به دست انسان‌ها نابود شود.

وی با اشاره به خبری در مورد تصمیم چند کشور برای حفظ طبیعت بکر قطب جنوب، گفت: تأثیر هر تغییر در دو قطب شمال و جنوب در سواحل کشورهای دنیا زیاد است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به پیمانی که در زمان دولتش برای محیط زیست در آرژانتین بسته شده بود، گفت: اگر چه بعد از آن پیمان آمریکا به خاطر استفاده‌ی زیاد از انرژی‌های زیان آور کارشکنی می‌کرد، اما اخیراً آنها نیز قانع شدند که دنیای آینده نیاز به محیط زیستی آرام دارد و به همین خاطر به جمع کشورهایی پیوست که در سال‌های اخیر در فرانسه جمع شدند و بحث تغییر اقلیم جهان را با نگرانی مطرح و دنبال کرده‌اند.

همچنین ببینید

موفق‌ترین تجربه خصوصی‌سازی، به توسعه پایدار جامعه می‌اندیشد

شرکت فولاد خوزستان بزرگترین عرضه‌کننده شمش فولاد در بازارهای داخلی، رکورددار صادرات شمش به خارج و ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']