خانه > اخبار > ایران، داعش را ناکام کرد

ایران، داعش را ناکام کرد

خبرگزاری رویترز بامداد چهارشنبه در تحلیلی درباره روش های ایران در مبارزه با تروریسم، تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با عملکردی موفق، تا کنون توانسته تلاش گروه های تروریستی از جمله داعش در انجام عملیات علیه این کشور را با شکست روبه رو کند.

به نقل از خبرگزاری ایرنا: خبرگزاری رویترز بامداد چهارشنبه در تحلیلی درباره روش های ایران در مبارزه با تروریسم، تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با عملکردی موفق، تا کنون توانسته تلاش گروه های تروریستی از جمله داعش در انجام عملیات علیه این کشور را با شکست روبه رو کند.

رویترز با اشاره به این مطلب افزود: هرچند که داعش طی سال جاری تا حدی در خاورمیانه تضعیف شده اما همچنان قوی است و دامنه بازی خود را به آن سوی مناطق تحت کنترل خود در عراق و سوریه کشیده و از ماه ژوئن در هر ۸۴ ساعت یک حمله تروریستی داشته است.

گروه تروریستی داعش، فرانسه و آمریکا دو کشوری را که در لیست حملاتش بودند، هدف قرار داده اما تا کنون نتوانسته است حمله موفقیت آمیزی علیه ایران به عنوان هدف سوم خود انجام دهد.

رویترز تاکید می کند که ناکامی داعش در این کار به معنای آن نیست که برای حمله به ایران تلاش نکرده است، بلکه تلاش های ضد تروریسم تهران موفقیت آمیز بوده در حالی که تلاش های دیگر کشورهای مورد نظر داعش به جایی نرسیده است.

همچنین ببینید

دیدار هیات بلندپایه اقتصادی سوریه با رئیس ستاد توسعه روابط اقتصادی تهران – دمشق

هیات بلند پایه اقتصادی سوریه متشکل از دبیرکل ریاست وزیران سوریه و مدیران بانک های ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']