خانه > اخبار > بی‌اطلاعی پلیس گذرنامه از افزایش ۴ برابری تعرفه‌ صدور گذرنامه

بی‌اطلاعی پلیس گذرنامه از افزایش ۴ برابری تعرفه‌ صدور گذرنامه

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با تاکید بر اینکه هزینه صدور گذرنامه و خدمات این بخش طبق نرخ گذشته ارائه می‌شود، گفت: در حال حاضر ابلاغیه‌ای برای افزایش قیمت ارائه خدمات گذرنامه از جمله صدور و یا تعویض گذرنامه به دست پلیس نرسیده است.

محمد بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم در واکنش به اخبار منتشره صبح امروز مبنی بر افزایش نرخ صدور گذرنامه به ۳۳۰ هزار تومان و افزایش برخی خدمات دیگر در این بخش بر اساس ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: در حال حاضر هزینه صدور گذرنامه هیچ تغییری نیافته و هنوز ابلاغیه‌ای برای افزایش قیمت ارائه خدمات گذرنامه از جمله صدور یا تعویض گذرنامه به دست پلیس نرسیده است.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با بیان اینکه پلیس در جریان این افزایش تعرفه‌ها قرار ندارد گفت: هم اکنون هزینه صدور گذرنامه حدود ۷۵ هزار تومان است که با احتساب هزینه‌های دیگر آن در مراکز پلیس +۱۰، به حدود ۱۱۵ هزار تومان می‌رسد.

به گزارش تسنیم، هیأت وزیران در جلسه‌های ۱۳۹۵/۴/۲۰ و ۱۳۹۵/۵/۱۳ به پیشنهاد شماره ۱۲۳۶۳۸ مورخ ۱۳۹۴/۶/۱۸ سازمان مدیریت و برنامه­ ریزی کشور (سابق) و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده (۶۸) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ـ مصوب ۱۳۸۰ ـ آیین‌­نامه تعیین تعرفه خدمات کنسولی را تصویب کرده و بر اساس آن خدمات صدور و تعویض گذرنامه نیز افزایش یافته و هزینه صدور گذرنامه ۳۳۰‌هزار تومان شد.

 

همچنین ببینید

عراق مرز مهران را بست

سخنگوی ستاد اربعین با اشاره به تجمع هزاران نفر افراد بدون گذرنامه در مرز مهران ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']