خانه > اخبار > ترافیک غول‌های نفت جهان در تهران

ترافیک غول‌های نفت جهان در تهران

پس از آنکه توتال با ایران وارد قراردادی جدی در حوزه نفت و گاز شد،‌ اکنون نمایندگان چند شرکت روسی راهی ایران شدند تا جای پای خود را در این صنعت ایران محکم کنند.

به نقل از روزنامه آرمان: پس از آنکه توتال با ایران وارد قراردادی جدی در حوزه نفت و گاز شد،‌ اکنون نمایندگان چند شرکت روسی راهی ایران شدند تا جای پای خود را در این صنعت ایران محکم کنند.
روسیه در صنعت نفت دنیا شرکت‌های بزرگی مانند لوک اویل، گازپروم، تات نفت، زاروبژنفت و روس نفت دارد که بعد از اجرایی شدن برجام راهی ایران شدند تا بتوانند از فرصت پیش آمده استفاده کنند. بر همین اساس در چند روز گذشته نیز نمایندگان برخی شرکت‌های روس به تهران آمدند تا علاوه بر مذاکرات با مقامات ایرانی،‌ از کم و کیف قراردادهای جدید نفتی و نحوه ورود به پروژه‌های نفتی ایران باخبر شوند.
در واقع روس‌ها که با اعمال تحریم‌ها نفت ایران را مانند بسیاری از شرکت‌های بزرگ نفتی جهان ترک کرده بودند، اکنون سودای بازگشت را در سر دارند. در این شرایط، ‌ایران نیز به سرمایه‌گذاری و تکنولوژی‌های جدید نیازمند است تا بتواند عقب‌ماندگی سال‌های پیش خود را جبران کند به همین دلیل تمایل دارد با شرکت‌های چینی،‌ روسی و اروپایی وارد مذاکره شود تا با اطمینان بیشتری توان برنامه‌ریزی داشته باشد. یکی از مواردی که در قراردادهای جدید بسیار مهم بوده و همواره بر آن تاکید شده،‌ افزایش ضریب بازیافت نفت است.
اکنون ضریب برداشت نفت در میادین ایران پایین است و حتی افزایش یک درصدی این ضریب می‌تواند درآمد بالایی را نصیب کشور کند. از همین رو در مذاکرات با شرکت‌های خارجی یکی از موارد مورد بحث افزایش این ضریب در میدان‌های نفتی است. در این زمینه معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی با اشاره به تشریح جزئیات مدل جدید قراردادی صنعت نفت برای شرکت‌های روسی گفت که این شرکت‌ها در زمینه تکنولوژی‌های ازدیاد برداشت، رشد قابل توجهی داشته‌اند و برگزاری کارگاه آموزشی قراردادها به گسترش همکاری‌ها کمک می‌کند.

همچنین ببینید

واردات از روسیه دو برابر شد /رشد ۴۰ درصدی صادرات

آمار نشان می دهد طی سه ماهه نخست سال جاری واردات و صادرات به روسیه ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']