خانه > اخبار > تعرفه واردات خودروهای لوکس فعلا75 درصد

تعرفه واردات خودروهای لوکس فعلا75 درصد

واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی سی همچنان با تعرفه ۷۵ درصد انجام می‌گیرد اما احتمال تغییر در این تعرفه وجود دارد ضمن آنکه انجمن واردکنندگان خودرو اقدام به بازتعریف خودروهای لوکس کرده است.

به نقل از خبرگزاری مهر: سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان برای واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی سی، دیروز دیوان عدالت اداری رای به آزادسازی واردات این خودروها داد. رای دیروز دیوان عدالت اداری از آنجایی صادر شد که  انجمن واردکنندگان خودرو به دنبال مصوبه ممنوعیت واردات این خودروها از شهریور ۹۳ شکایتی را به دیوان عدالت اداری برده بود که به دنبال بررسی‌های انجام شده رای نهایی به نفع این انجمن داده شد.

طبق رای دیوان عدالت اداری، خودروهای توقیف شده در گمرک باید آزاد شوند و همچنین از این پس واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد خواهد بود. این رای دیوان عدالت اداری برای همه سازمان‌ها لازم‌الاجرا است و تصویب ممنوعیت واردات این نوع خودروها توسط دولت مغایر با قانون تلقی شده است.

در این خصوص فرهاد احتشام زاده در گفتگو با مهر در خصوص آثار مثبت آزادسازی ورود این خودروها به کشور، گفت:متاسفانه بدلیل ممنوعیت ورود خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی سی، بازار سیاه و کاذبی برای این خودروها به وجود آمده و قیمت خودروهای موجود به واسطه عدم ورود خودروهای مشابه، به شدت در بازار افزایش پیدا کرده بود.

وی با بیان اینکه با ممنوعیت ورود این خودروها نیاز بخشی از جامعه که خواستار خودروهای دارای حجم موتور بالا بودند سرکوب شد، افزود: درخواست ما این بود که به این نیاز توجه کرده و از ایجاد بازار کاذب جلوگیری شود.

رئیس انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به اینکه یکی از معایبی که این خودروها از دیدگاه عموم دارد، قیمت بالا و مصرف سوخت این خودروها است، اظهار داشت: از بابت مصرف سوخت نگرانی‌هایی وجود دارد اما خودروهای جدید با وجود حجم موتور بالا، مصرف سوخت پایینی دارند و مصرف سوخت پایین این خودروها در مدل‌های جهانی به عنوان پارامترهای تشویقی در خودروهای لوکس شناخته می‌شود.

وی با اعلام اینکه بنابراین سعی داریم با حفظ جنبه‌های مثبت این موضوع، جنبه‌های منفی که می‌تواند روی این موضوع اثرگذار باشد را کنترل کنیم، اظهار داشت: سعی داریم با کنترل این موضوع هم نیاز مشتریان و هم سیاست‌های کلان را رعایت کنیم اما در چهارچوبی جهانی که قابل اجرا هم باشد.

رئیس انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به اینکه این موضوع نیاز به تبصره و تفسیرهای خاص مانند خودروهای I۸  نخواهد داشت، اظهار داشت:  بنابراین نگرانی‌های موجود از بابت مصرف آنها را تحت پوشش قرار می‌دهد.

همچنین ببینید

رئیس کنفدراسیون صادرات: ایران بالاترین تعرفه واردات در دنیا را دارد

رئیس کنفدراسیون صادرات معتقد است اگر صندوق ضمانت صادرات بخشی از اعتبار را برای ورود ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']