خانه > اخبار > تلاش وزارت صنعت ، معدن و تجارت برای رفع موانع تولید/ 7 هزار واحد تولیدی به بانکها معرفی شدند

تلاش وزارت صنعت ، معدن و تجارت برای رفع موانع تولید/ 7 هزار واحد تولیدی به بانکها معرفی شدند

 

متولی صنعت وزارت صنعت،معدن وتجارت است و شخص نعمت زاده نهایت سعی خود را برای رفع موانع تولید در طول دولت تدبیر و امید داشته اند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت ، سید عبد الوهاب سهل آبادی رییس خانه صنعت،معدن و تجارت ایران گفت: شخص وزیر در تمام جلسات حمایت از تولید به خصوص جلسات گفتگوی بخش خصوصی و دولت  حضور دارند و مشکلات واحدها را رصد می کنند.
 
وی ادامه داد: در رابطه با رفع موانع تولید و مشکلات مالی و …  بهترین اقدام دولت فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی است  که این مسوولیت در مراکز استانها به استاندارها تفویض شده و این ستادها عارضه یابی صنعتی و معدنی را دنبال می کنند .
به گفته سهل ابادی  واحدهایی که نسبت به نیاز مالی برای رفع مشکلات و سرعت بخشیدن به تولیدات و ایجاد و حفظ اشتغال خود اظهاری کرده اند در این زمینه بهترین نقش را ستادها داشته اند .
وی با اشاره به حضور تشکلها در این ستاد افزود :  حضور تشکلها در این ستادها بسیار مفید بوده  و تاکنون واحدهای دارای مشکل که ۷هزار واحد هستند به بانکها معرفی شده اند
رییس خانه صنعت ، معدن و تجارت ایران اظهار امیدواری کرد که بانکها هم با توجه به شرایطی که دولت برایشان تعیین کرده است بهانه ای برای همکاری با واحدهای دارای مشکل نداشته باشند.
سهل آبادی در زمینه تولید صادرات گرا تصریح کرد : باید تولید رقابت کند با دنیا و نقش دولت و مساعدتهایش در این زمینه مهم است و بخش خصووصی هم باید خودش را برای رقابت با دنیا آماده کند.

همچنین ببینید

سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت: توان جایگزینی ۱۰ میلیارد دلار واردات تا پایان سال ۱۴۰۰

سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، برنامه توسعه و تعمیق ساخت داخل را ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']