خانه > دسته‌بندی نشده > تورم تولید در بهمن ماه 5.5 درصد شد/رونمایی از متورم‌ترین بخش‌های تولیدی به کمک یک نمودار

تورم تولید در بهمن ماه 5.5 درصد شد/رونمایی از متورم‌ترین بخش‌های تولیدی به کمک یک نمودار

به گزارش روابط عمومی خانه صنعت و معدن تهران و به نقل از اقتصادنیوز،  خلاصه نتایج به‌دست آمده از شاخص بهای تولیدکننده در ایران نشان می‌دهد شاخص بهای تولیدکننده در ‌ایران در بهمن ماه ۹۴ به عدد ۲۱۴.۶ رسید که نسبت به ماه قبل ۰.۲ درصد کاهش داشته است.

همچنین  محاسبات بانک مرکزی نشان می‌دهد:

– شاخص مذکور در بهمن ماه ۱۳۹۴ نسبت به ماه مشابه سال قبل معادل ۳.۴ درصد افزایش داشته است. شاخص بهای تولیدکننده در ایران در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ماه سال ۱۳۹۴ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به بهمن ماه ۱۳۹۳ به‌میزان ۵.۵ درصد افزایش نشان می‌‌دهد.

بیشترین میزان افزایش تورم در بهمن ماه مربوط به بخش آموزش با تورم ۲۱.۴ درصد است. بهداشت و مددکاری اجتماعی هم با ۲۰.۵ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

کمترین میزان تورم هم مربوط به ساخت است که تورم آن ۱.۵ درصد کاهش یافته است. بعد از آن کمترین تورم با ۱.۱ درصد مربوط به بخش کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری است.

همچنین ببینید

با ابلاغ بانک مرکزی؛ شرایط امهال مطالبات واحدهای تولیدی اعلام شد

بانک مرکزی مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که توسط شورای پول و اعتبار ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']