خانه > اخبار > جهانگیری: پیشرفت کشور عده ای را آزار می دهد/تورم در آذرماه به 7.2 درصد رسید

جهانگیری: پیشرفت کشور عده ای را آزار می دهد/تورم در آذرماه به 7.2 درصد رسید

معاون اول رئیس جمهوری، عملکرد اقتصادی دولت یازدهم را با توجه به رشد ۷.۴ درصدی در ۶ ماه اول سال ۹۵امیدوار کننده دانست و گفت: متاسفانه پیشرفت کشور عده ای را آزار می دهد و دستاوردهای کشور را کوچک می پندارند.

بهنقل از خبرنگار سیاسی ایرنا اسحاق جهانگیری روز سه شنبه در نشست ارائه گزارش عملکرد پروژه های اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت، معدن و تجارت که در این وزارتخانه برگزار شد، افزود: ما باید تمام تلاشمان برای ایران اسلامی باشد چرا که در نهایت این کشور است که خواهد ماند.
وی ادامه داد: افرادی با شعارهایشان کشور را به آن وضعیت سیاسی، اقتصادی و بین المللی رساندند و تمام نیروهای انقلاب را به جان هم انداختند اما اکنون عده ای آمده اند که امید را به کشور آورده و مردم به آینده کشور امیدوار شدند.
معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: تا شاخصی در کشور گفته می شود که مثلا کشور در ۶ ماه اول ۷.۴ رشد داشته است، آقایی که معنی رشد را نمی داند می گوید چرا در مقابل رشد فلان کشور ما این رشد را داشته ایم؟ باید به این افراد بگوییم برادر عزیز از این گفته ها چه چیزی حاصل شما می شود که دستاورد کشور را چنین کوچک جلوه می دهید.
جهانگیری گفت: مگر رهبری نفرمودند به آمار رسمی کشور ایراد نگیرید، بنده و رییس جمهوری اصلا اطلاع نداریم چه کسی این آمارها را تهیه می کند، این آمارها توسط دستگاه های رسمی کشور مشخص شده است.
وی افزود: مرکز آمار کشور رشد اقتصادی بدون نفت کشور را ۴.۳ اعلام کرده، ‌در منطقه کدام کشور چنین رشدی را داشته است و در بخش صنعت وقتی رشد بالای ۴ درصد و در بخش کشاورزی رشد بالای ۵ درصد از سوی مراکز رسمی آمار اعلام شده باید این اقدامات انسان را خوشحال کند که با گذر از رکود بی سابقه ای که کشور از آن رنج می برد، رشد حاصل شده است.

**تورم آذرماه امسال به ۷.۲ درصد رسید
معاون اول رییس جمهوری گفت: امسال تورم به ۷.۲ درصد در آذر ماه و رشد اقتصادی ۶.۴ درصد رسیده و ۷۰۰ هزار شغل ایجاد شده است اما عده ای می گویند در جیب مردم تاثیر نداشته است.
جهانگیری با ذکر خاطره ای افزود: کشوری که به ته دره برده شده، حال چند پله بالاتر آمده و هنوز ته دره است، اتفاقی که در تورم سال ۹۱ و ۹۲ انجام شد و رکود حاصل از آن درآمد سرانه مردم را به قدری کاهش داد که دولت هر چه تلاش می کند، تاکنون نتوانسته آنچنان که باید جبران نماید.
وی اضافه کرد: امروز عده ای آمده اند کشور را به ثبات برسانند و در مقابل، عده ای تمام هدف خود را قرار داده اند که چطور می توان امید مردم را گرفت. امید مردم بزرگترین سرمایه کشور است و اگر ناامید شوند، ممکن است دست به هر اقدامی بزنند، امید مردم باعث همراهی با سیاست ها می شود که برخی این نقطه را نشانه رفته اند.
معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: از این موضوع گله مندیم؛ برخی رسانه هایی که از پول بیت المال استفاده می کنند طی روزهای اخیر تیترهایی زدند که اگر قرار بود مجموعه بیرون از کشور مردم را نسبت به آینده نظام مایوس کنند، این چنین نمی توانستند عمل کنند؛ حتی اگر این رسانه ها به انتخابات هم فکر می کنند به مصلحت گروهی و شخصی نیست که این اقدامات را انجام دهند.
جهانگیری با بیان اینکه خوشبختانه مردم متوجه همه امور هستند، گفت: بعنوان دولت باید به صورت جدی حرکت دقیقی که سیاستگذاری کرده ایم در چارچوب سیاست های اقتصاد مقاومتی به پیش ببریم.

همچنین ببینید

جهانگیری: تحریک تقاضا در بازار از نیازهای ضروری بخش تولید است

معاون اول رییس جمهوری تحریک تقاضا در بازار را از نیازهای ضروری بخش تولید عنوان ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']