خانه > اخبار > حضور هیات عراقی در مراسم تشییع و خاکسپاری آیت الله هاشمی رفسنجانی

حضور هیات عراقی در مراسم تشییع و خاکسپاری آیت الله هاشمی رفسنجانی

هیات اعزامی از سوی دولت عراق در مراسم تشییع وخاکسپاری مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن استان تهران حجت الاسلام سیدعمار حکیم رییس ائتلاف ملی عراق،ابراهیم الجعفری وزیر امورخارجه،عبدالحسین عبطان وزیر ورزش و جوانان،فریاد راوندوزی وزیر فرهنگ وقاسم فهداوی وزیر برق امروز سه شنبه در مراسم تشییع وخاکسپاری رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور دارند.
بر اساس این گزارش این هیات که روز گذشته وارد تهران شد،شب گذشته نیز در حسینیه جماران برای وداع با یار دیرین و امام رهبری حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن استان تهران، آیین تشییع و وداع با آیت الله هاشمی رفسنجانی از صبح امروز در دانشگاه تهران آغاز شده و قرار است رهبر معظم انقلاب اسلامی بر پیکر ایشان نماز میت اقامه کند.
آیین وداع با پیکر مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز روز گذشته در حسینیه جماران برگزار شد که بسیاری از مردم و مقامات عالی رتبه کشور در این مراسم شرکت کردند.
قرار است حضرت آیت‌ الله خامنه ‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی تا دقایقی دیگر بر پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی نماز اقامه کنند.
پیکر مطهر رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از اقامه نماز از دانشگاه تهران به سمت حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تشییع و در جوار بارگاه ملکوتی امام خمینی(ره) به خاک سپرده می شود.
مراسم بزرگداشت آیت الله هاشمی رفسنجانی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی روز چهارشنبه – ۲۲ دی ماه ۹۵- از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار می شود.
آیت الله هاشمی رفسنجانی شامگاه یکشنبه در سن ۸۲ سالگی بر اثر عارضه قلبی در تهران دعوت حق را لبیک گفت و به ملکوت اعلی پیوست.

همچنین ببینید

رهبر معظم انقلاب بر پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی نماز اقامه کردند

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دقایقی پیش با حضور در دانشگاه ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']