معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: در حوادث ترکیه و ارمنستان هیچ گونه تهدید و آسیبی برای کشور ما وجود نداشت.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حسین ذوالفقاری این مطلب را روز دوشنبه در حاشیه سمینار معاونان استانداری های سراسر کشور در جمع خبرنگاران مطرح کرد.
معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر اینکه هر گونه تبلیغات زود هنگام انتخاباتی ایراد دارد و ممنوع است، گفت: هیچ گزارشی از تبلیغات زودهنگام انتخاباتی دریافت نشده و کسانی که به استان ها سفر می کنند در جهت بحث های اجتماعی است.
مقیمی درباره تاثیر حوادث ترکیه بر مرزهای ایران نیز گفت: امروز مرزهای از امنیت کامل برخوردارهستند. نیروهای انتظامی ، نظامی و مرزبانی به خوبی از مرزها حفاظت می کنند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: البته به لحاظ ملاحظات به استان های مرزی اعلام شد تا آمادگی بیشتری داشته باشند همچنین سفر اتباع خودمان را محدود کردیم.
وی در خصوص ترور فرماندار دالاهو نیز گفت: تا کنون کسی دستگیر نشده اما اقدام ویژه ای در دست انجام است که من از همگان می خواهم گمانه زنی نکنند تا پس از بررسی به طور قطعی وضعیت مشخص شود.
ذوالفقاری افزود: سرنخ هایی در دست داریم و به زودی نتیجه را اعلام می کنیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در بحث حوادث ترکیه موردی از ورود افراد به داخل کشورمان داشته ایم یا خیر گفت: هیچ موردی از ورود افراد چه از مرز زمینی و چه مرز هوایی نداشته ایم که وارد خاک کشور ما شده باشند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور درباره به هلاکت رسیدن یکی از اشرار در استان کرمان نیز گفت: کار بسیار بزرگ و کم نظیری در این زمینه انجام شد که منجر شد ریشه این شرارت در منطقه خشکانده شود.