مهندس محمدرضا نجفی منش گفت : در شرایطی که ما مشکل تورم داریم با جذب سپرده مردم توسط خودروسازان ، بازار خودروی ما توانسته هم رشد خوبی داشته باشد و نسبت به پارسال افزایش تولید داشته باشد.
برنامه “صبح و گفت و گو” رادیو گفت و گو، با موضوع مجوز پرداخت سود بالاتر از بانکها برای خودروسازان و با حضور مهندس محمدرضا نجفی منش رئیس کمیسیون تسهیل کسب و کار اتاق بازرگانی تهران و ایمان زنگنه کارشناس حوزه پول و بانک و استاد دانشگاه به روی آنتن رفت.
مهندس محمدرضا نجفی منش با تاکید بر اینکه خودروسازان وارد بازار سرمایه ای شده اند، تصریح کرد: خودروسازان بانک نیستند که بخواهند سود بپردازند و در حقیقت به عنوان پازل سرمایه دارند عمل می کنند، ما دو گونه بازار داریم یکی بازار پول است که بانک ها هستند و دیگری بازار سرمایه.
وی افزود: در حقیقت کار هوشمندانه ایی که انجام گرفته این بود که با توجه به اینکه مردم علاقه دارند پول خود را در بانک بگذارند ، پولشان را به خودروسازی می دهند و کالا را با امتیاز می خرند و این در شرایطی که ما مشکل تورم داریم با چنین حرکت هایی بازار خودروی ما توانسته هم رشد خوبی داشته باشد و نسبت به پارسال افزایش تولید داشته باشد.
رئیس کمیسیون تسهیل کسب و کار اتاق بازرگانی تهران افزود: بانک ها برای تامین نقدینگی خودروسازان منابع کافی ندارند و توصیه مدیرکل بانک مرکزی هم این است که شرکت های بزرگ من الجمله خودروسازان نیایند سراغ بازار پولی بلکه سراغ بازار سرمایه ای بروند.
نجفی منش در خصوص سودی که خودروسازان به مردم می پردازند، عنوان کرد: با توجه به اینکه سود