وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت تدبیر و امید امسال را سال رونق اقتصادی و شکوفایی و سال پیش رو را سال جهش اقتصادی می داند.
علی ربیعی چهارشنبه شب در پایان نشست مشترک خانه احزاب که درمجموعه تلاش تهران برگزار شد، افزود: جلسه امروز نشان داد که دولت و نهادهای مدنی می توانند درکنار هم بنشینند و به صحبت های همدیگر گوش دهند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، وی شعار نشست امروز را ائتلاف برای حل مسایل ایران عنوان کرد و گفت: شایستگی ملت ایران بیش از اینهاست و کار بزرگی برای حل مشکلات مردم در پیش داریم.
وی یادآور شد: دولت به فعالیت احزاب و نهادسازی مدنی اعتقاد دارد به طوریکه وزارت کار نقش بزرگی در نهادسازی مدنی داشته است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: دولت تدبیر و امید به حقوق شهروندی اعتقاد دارد و اعتدال به مثابه نظریه و روش کار دولت است.
وی نشست امروز را گامی مهم برای گفت و گوهای اجتماعی دانست و افزود: دولت ها می آیند و می روند اما آنچه می ماند، نهادهای مدنی است. صدای مردم به ویژه صدای فقرا باید از طریق نهادهای مدنی شنیده شود.
به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وقتی نهادهای مدنی در جامعه وجود نداشته باشد، افراد غیر مسوولانه سخن می گویند.
وی با اشاره به انواع فقر در حوزه های مختلف گفت: حاشیه نشینی علل مختلفی دارد و این طور نیست که رابطه خطی بین پدیده فقر، اعتیاد و برخی آسیب های دیگر وجود داشته باشد.
برچسببرجام جهش اقتصادی رونق اقتصادی کار و رفاه اجتماعی
همچنین ببینید
روحانی: برجام آزمون بزرگی برای همه دولت های جهان است/ سپاه محبوب ملت ایران و مردم منطقه است
رییس جمهوری برجام را یک آزمون بسیار بزرگ برای همه دولتهای شرکتکننده در مذاکرات و ...