خانه > اخبار > روحانی: پیروزی برجام نتیجه تدبیر رهبری است/ آغاز فعالیت بیش از 12 هزار واحد تولیدی با تسهیلات بانکی

روحانی: پیروزی برجام نتیجه تدبیر رهبری است/ آغاز فعالیت بیش از 12 هزار واحد تولیدی با تسهیلات بانکی

رئیس جمهوری گفت: پیروزی برجام نتیجه تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، مقاومت ۱۰ تا ۱۲ ساله ملت ایران در برابر تحریم های ظالمانه و سیاست نظام جمهوری اسلامی است.

به نقل از  ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در سی و دومین سفر استانی خود به استان مرکزی در ورزشگاه شهدای پنجم مرداد اراک با بیان اینکه باید از فضای بعد از برجام همه استفاده کنند، اظهار کرد: سفرهای خارجی بعد از برجام برای رونق اقتصادی کشور است، برای آن است که در آسیا، اروپا، آمریکای لاتین و سراسر جهان بتوان رونق تجاری، سرمایه گذاری خارجی در ایران ایجاد شود.
رئیس جمهوری ادامه داد: چرا باید کشورهای هم سن ایران در منطقه صادراتشان در سال بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار باشد و صادرات کشور ۵۰ میلیارد دلار باشد؟
حجت الاسلام و المسلمین روحانی عنوان کرد: ایران با عظمت، ملت با استعداد و ایران امن، همه سرمایه است، آیا ما باید برای گندم، ذرت، برنج و شکر به دیگران نیازمند باشیم؟ ایا نباید از فناوری های نوین در بخش صنعتی و کشاورزی استفاده کرد.
وی عنوان کرد: در بخش صنعت و معدن بعد از برجام یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون سرمایه خارجی وارد کشور شده است، قراردادها منعقد شده، طرح های اقتصادی نسبت به زمان مشابه ۲ برابر شده است.
رئیس جمهوری اضافه کرد: در دولت تدبیر و امید از زمان شروع فعالیت تاکنون، سه میلیارد و ۸۹۰ میلیون دلار سرمایه گذاری برای ۱۳۳ طرح در کشور جذب شده که از این تعداد ۵۸ طرح تکمیل و بهره برداری شده است و ۷۵ طرح در حال تکمیل برای بهره برداری است.

**مردم نگذارند عده ای گفتمان یاس و فروپاشی را ترویج کنند
رئیس جمهوری گفت: امروز ادبیات ما باید ادبیات انسجام، اتحاد و وحدت ملی باشد و مردم نباید اجازه دهند عده ای گفتمان یاس و گفتمان فروپاشی مدیریت این ملت بزرگ را ترویج کنند.
به گزارش ایرنا، روحانی اظهار داشت: آن هایی که فکر می کنند با حرف های نادرستشان می توانند ملت بزرگ ایران را مایوس کنند در خطا و اشتباه بسر می برند.
وی بیان کرد: مردم بزرگ ایران؛ آدم دروغگو انقلابی نیست، آدم فحاش انقلابی نیست، آن ها که از یاس سخن می گویند با انقلاب اسلامی ایران رابطه ای ندارند.
وی ادامه داد:هر چه پیشرفت کرده ایم در سایه حمایت شما مردم بوده است، برجام بی تردید برای مردم بوده است، خودکفایی گندم بی تردید برای شما مردم بوده است و رونق اقتصادی که شاهد آن تا پایان امسال هستیم بی تردید برای شما مردم است.
رئیس جمهوری ابراز کرد: همه زندگی ما عشق به ملت ایران، عشق به انقلاب اسلامی، عشق به امام راحل و عشق به رهبرمان است.
وی تاکید کرد: آن هایی که فکر می کنند در این مملکت ۲ مسیر و دو راه وجود دارد در خطا و اشتباه هستند، یک خط ، یک رهبر و یک دولت در این کشور بیشتر نیست.
وی ادامه داد: برای عزت و عظمت کشورمان، برای سلامتی رهبرمان، برای وحدت امت، برای رونق ایران بزرگمان، برای سربلندی ایران عزیزمان همواره دست ما بسوی آسمان است و بی تردید دعای مردم را خداوند مستجاب می کند.

همچنین ببینید

روحانی: برجام آزمون بزرگی برای همه دولت های جهان است/ سپاه محبوب ملت ایران و مردم منطقه است

رییس جمهوری برجام را یک آزمون بسیار بزرگ برای همه دولت‌های شرکت‌کننده در مذاکرات و ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']