رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو )گفت: رویکرد این سازمان به عنوان یک مجموعه توسعه ای گسترش فعالیت آموزشی و پژوهشی است و سرمایه اولیه ۵۰ میلیارد ریال در قالب تشکیل یک موسسه مشترک با دانشگاه تهران اختصاص یافت.
** وسعت بخشیدن به آموزش و پژوهش
رییس هیات عامل ایمیدرو افزود: همکاری با دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، مالک اشتر و دانشگاه آزاد از جمله مراکزی محسوب می شود که علاوه بر مشارکت در زمینه های آموزشی، توسعه تحقیقات و پژوهش در زمینه مواد معدنی و صنایع مربوطه نیز پیگیری خواهد شد .
** نقش مخرب تحریم ها در تحقیقات معدنی
کرباسیان یکی از آثار برپایی سمپوزیوم یاد شده را پیوند مجدد مراکز تحقیقاتی و پژوهشی جمهوری اسلامی ایران با واحدهای مشابه در کشورهای معدنی جهان از جمله آفریقای جنوبی، کانادا، استرالیا و غیره برشمرد و گفت: تحریم ها نقش مخرب خود را در عرصه تحقیقات معدنی نیز نشان دادند و اکنون مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران با حرکت رو به جلو، از استانداردهای روز جهانی در این بخش، برخوردار است .
** توسعه پایدار بدون نوآوری میسر نیست
رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: جمهوری اسلامی براساس سند چشم انداز ۱۴۰۴ اهداف مهمی را تعریف کرده و به توسعه در ابعاد مختلف می اندیشد، اما واقعیت این است که توسعه پایدار بدون ابتکار و نوآوری میسر نمی شود.
کرباسیان اظهار امیدواری کرد، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران همانطور که تاکنون روند رو به رشدی را پشت سرگذارده است ، در قالب همکاری های مشترک با کشورهای شاخص جهان در این بخش در ابعاد کمی و کیفی همچنان به پیشرفت های خود ادامه دهد.