خانه > اخبار > معاون وزیر: 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط اختصاص یافت

معاون وزیر: 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط اختصاص یافت

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: امسال ۱۶۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای حل مشکل ۱۰ هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط و ۲ هزار طرح صنعتی در کشور اختصاص یافته است.

علی یزدانی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از تعدادی از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی بیرجند به خبرنگاران افزود: با اختصاص این مبلغ مجموعه های یاد شده تا پایان سال ۹۵ به بهره برداری کامل خواهند رسید یا از زیر ظرفیت تولید خارج به ظرفیت کامل خواهند رسید.
وی گفت: در طرح حمایت و صیانت از واحدهای کوچک و متوسط در مجموع برای سرمایه در گردش واحدهای کوچک ۱۰ میلیارد ریال، تکمیل طرح های صنعتی بالای ۶۰ درصد ۲۰ میلیارد ریال و بنگاه های متوسط ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: ستاد اقتصاد مقاومتی تعیین تکلیف هفت هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی را برای وزارت صنعت ، معدن و تجارت در نظر گرفته بود که با هماهنگی در مجموعه دولت، ستاد یادشده و کار گروه های استانی و ملی بوجود آمد پیش بینی می شود تا پایان سال برنامه یاد شده ۱۰۰ درصد عملیاتی شود.
به گزارش ایرنا، یزدانی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۸۸ هزار واحد صنعتی در کشور وجود دارد، افزود: از این تعداد ۸۴ هزار و ۵۰۰ واحد کوچک و متوسط هستند که در مجموع ۹۵ درصد واحدهای تولیدی همه استان ها، شامل صنایع کوچک و متوسط است.
** صنایع کوچک آسیب پذیر هستند
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه اضافه کرد: سه هزار و ۴۵۰ واحد بزرگ بالای ۱۰۰ نفر اشتغال در کشور وجود دارد با توجه به اینکه صنایع کوچک و متوسط نسبت به صنایع بزرگ آسیب پذیرترند، این واحدها نیازمند حمایت های جامع تری هستند.
یزدانی اظهار کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در حمایت از صنایع کوچک و متوسط در سال جاری، یکی از سیاست های اصولی دولت توجه بیشتر به این صنایع نسبت به سال های قبل است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی برای برخی از واحدها اجراییه گرفت، قرار شد به مدت یکسال این اجراییات متوقف شود.
وی اضافه کرد: در این ارتباط در صورتی که در استان یا شهرستانها ناهماهنگی وجود داشته باشد این موضوع توسط استاندار و مجموعه شرکت شهرک های صنعتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت قابل پیگیری است.
یزدانی بیان کرد: همچنین سازمان امور مالیاتی مکلف شد علاوه بر تعیین تکلیف بدهی قبلی سرمایه گذاران، به صورت پلکانی با آنها تصمیم گیری کند و ظرف یک هفته برای سرمایه گذارانی که قصد اخذ تسهیلات جدید دارند، مفاصی حساب مالیاتی صادر کند.
** ایجاد تسهیلات جدید برای سرمایه گذاران
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: سرمایه گذاران واحدهای تولیدی کوچک و متوسطی که بدهی معوقه به بانک ها داشته باشند با این مصوبه می توانند از تسهیلات جدید بانک ها استفاده کنند.
وی ادامه داد: در سال های قبل واحدهای مشمول ماده ۱۴۱ قانونا ورشکسته تلقی می شدند و میزان بدهی و سرمایه ثبت آنها با همدیگر همخوانی نداشت اما امسال در حمایت از این واحد ها تصمیم گیری شد و بانک مرکزی بخشنامه ای را به بانک های کشور ارسال کرد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران به فعالیت های صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک در ارتباط با سیاست های یاد شده در سال جاری اشاره کرد و افزود: در این صندوق نوع ضمانت نامه ها متناسب با وضعیت استان، بنگاه و سرمایه گذار تغییر می یابد.

همچنین ببینید

معاون وزیر صنعت:صادرات غیرنفتی تقویت می شود

معاون وزیر صنعت ،معدن و تجارت با تاکید بر لزوم تلاش برای تقویت صادارت غیرنفتی ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']