خانه > اخبار > نوبخت: برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری مولد ۷۳۴ هزار میلیاردی سالانه

نوبخت: برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری مولد ۷۳۴ هزار میلیاردی سالانه

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بدنبال این هستیم که هر سال ۷۳۴ هزار میلیارد تومان با کمک بخش خصوصی در کشور سرمایه‌‌گذاری مولد انجام شود.

به نقل از  اقتصاد آنلاین، محمد باقر نوبخت در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با بیان اینکه تحقق طرح‌ های اقتصاد مقاومتی یکی از اهداف سفر به استان بوشهر است، گفت: پیگیری طرح‌ های اقتصاد مقاومتی با استفاده از توان و ظرفیت این استان در این سفر مورد بررسی قرار می‌‌گیرد و راهکارهای لازم در مورد تحقق این ظرفیت ها ارائه می‌‌شود.

وی افزود: یکی از برنامه‌‌های دولت در سند چشم ‌انداز بودجه‌‌ای برنامه ششم توسعه کشور، رسیدن به نرخ تورم تک رقمی است.

معاون رئیس جمهوری در راستای برنامه های اقتصاد مقاومتی، رفع موانع تولید و فعال سازی ظرفیت تولید واحدهای صنعتی کوچک و متوسط از واحدهای تولیدی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی به بوشهر سفر کرده است.

گفتنی است در این بازدید، معاون رئیس جمهوری با همراهی استاندار، معاونین و مدیران استانداری، مدیران کل دستگاه های ذیربط و نمایندگان مردم استان بوشهر از چندین کارخانه تولیدی و گروه صنعتی بازدید کرد.

همچنین ببینید

درخواست ۴۹ شرکت بخش خصوصی برای واردات واکسن کرونا

نایب رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران گفت: تاکنون تعداد شرکت‌هایی که درخواست واردات ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']