خانه > اخبار > هوای تهران برفی می‌شود

هوای تهران برفی می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور آغاز شده و آلودگی هوا از فردا به صورت کامل رفع می شود. محمد اصغری ظهار داشت: امروز در ارتفاعات و شمال شهر تهران شاهد بارش برف به صورت خفیف خواهیم بود. فردا با وزش باد در تهران تمام آلودگی ها پاک خواهد شد.

به نقل از خبرگزاری میزان: کارشناس سازمان هواشناسی گفت: بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور آغاز شده و آلودگی هوا از فردا به صورت کامل رفع می شود.
محمد اصغری ظهار داشت: امروز در ارتفاعات و شمال شهر تهران شاهد بارش برف به صورت خفیف خواهیم بود. فردا با وزش باد در تهران تمام آلودگی ها پاک خواهد شد.

وی ادامه داد: براساس نقشه های پیش بینی، در روز جمعه هوای پایتخت بارانی می شود.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه سامانه بارشی از غرب وارد کشور شده است، افزود: امروز در کرمانشاه، کردستان، همدان، مرکزی،قزوین، زنجان و سواحل شمال کشور شاهد بارش باران خواهیم بود. همچنین فردا برای بخش هایی از استان تهران،سمنان و خراسان رضوی بارش پیش بینی می شود.

اصغری با اشاره به وضعیت بارش در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: امروز برای اصفهان بارش باران پیش بینی شده و از اوایل فردا این بارش در کرمان رخ خواهد داد. هوای زابل در سیستان و بلوچستان نیز امروز بارانی همراه با رعدو برق خواهد بود.

وی با بیان اینکه امروز سرد ترین روز هفته است، تاکید کرد: برای هفت روز آینده در بیشتر مناطق کشور شاهد روند افزایش دما خواهیم بود.

همچنین ببینید

زور باران به ذرات معلق نرسید؛ تهران آلوده است

هوای تهران برای گروههای حساس ناسالم است.

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']