خانه > اخبار > پرداخت۸۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به تولید

پرداخت۸۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به تولید

ولی‌الله سیف، رییس کل بانک مرکزی در سفر یک‌روزه به استان قزوین از ۳واحد تولیدی بازدید کرد و گفت: در راستای رونق تولید تاکنون ۸هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به ۱۱ هزار و ۷۶۶ واحد ثبت نام شده در سامانه بهین‌یاب پرداخت شده است.

به نقل از  صمت از قزوین واحدهای تولیدی «دسترنج رضا بافت» تولیدکننده انواع نخ‌های پلی‌استر و مجتمع تولیدی گوشت زیاران در شهرستان آبیک و کارخانه فرش پارس در شهرستان البرز از صنایعی بود که مورد بازدید ولی‌الله سیف قرار گرفت. همچنین در این بازدید فریدون همتی استاندار قزوین، جمعی از نمایندگان استان قزوین در مجلس، علی پرزحمت رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، رییس‌کل بانک مرکزی را همراهی کردند. ولی‌الله سیف، رییس کل بانک مرکزی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قزوین نیز حضور یافت و اظهار کرد: دولت تدبیر و امید در ۳ سال گذشته تلاش کرده است حرکت اقتصادی کشور در روی ریل قرار گیرد و کارها سامان یابد. سیف افزود: در گذشته امکانات در مسیرهای غلط سرازیر شد و بازگرداندن آن به ریل اصلی زمان می‌خواهد اما به‌تدریج آثارش آشکار شده و امسال به طور حتم بخشی از این تغییرات مشاهده خواهد شد. رییس کل بانک مرکزی تصریح کرد: بانک مرکزی ایران مسئول سیاست‌های پولی کشور است و به دلیل پایبندی به اصول توانستیم در ۳ماه نخست امسال به رشد ۵/۴ درصدی دست یابیم که یک علامت مثبت است. سیف بیان کرد: کاهش تورم از بیش از ۴۰ درصد به ۹/۴ درصد نشان می‌دهد آرامش اقتصادی که بستر حضور سرمایه‌گذار برای تحقق جسارت و جرات تصمیم‌گیری در بخش خصوصی است، محقق شده است. وی گفت: حداقل کاری که دولت باید انجام دهد تا تحرک لازم در بخش خصوصی ایجاد شود فراهم‌سازی بستر و ثبات و آرامش در اقتصاد است تا شاهد مشارکت این بخش باشیم و در کنار آن دامنه پیش‌بینی در کشور مهم است تا صاحب یک واحد تولیدی بتواند چند سال آینده را که واحدش به بهره‌برداری می‌رسد، پیش‌بینی کند و برنامه‌ریزی لازم را انجام دهد. رییس کل بانک مرکزی افزود: امروز وضعیت با گذشته فرق کرده و نرخ ارز هر شب فرق نمی‌کند بلکه آرامش برقرار شده و بانک مرکزی توانسته از نوسانات هیجانی قیمت ارز جلوگیری کند. وی گفت: با استمرار کنترل تورم یک‌رقمی تلاش می‌کنیم قدرت اقتصادی خود را بالا ببریم و اگر رشد اقتصادی ما مناسب باشد، می‌توان امیدوار بود که قیمت ارز حتی کمتر از این هم بشود اما لازم است نتیجه عملکرد ما با شاخص‌ها ملموس باشد. سیف اظهار کرد: دولت در ۳ سال گذشته دستاوردهای خوبی داشته و در بانک جهانی از عملکرد کشورمان در ساماندهی اقتصاد کلان قدردانی شده که توانسته بازار ملتهب بورسو ارز را کنترل و مدیریت کند. وی بیان کرد: در شوک نفتی اخیر بسیاری از کشورها با مشکل روبه‌رو شدند، در ونزوئلا تورم ۳ رقمی شد، عربستان حقوق کارمندان خود را کاهش داد و روسیه ۸۵ میلیارد دلار از ذخایر خود را وارد بازار کرد اما در کشورمان با توجه به همکاری و هم‌فکری و مدیریت منطقی چالش نداشتیم. سیف گفت: در استان قزوین مدیریت منسجم و قابل قبولی دیده می‌شود و امیدواریم بتوانیم شاخص‌ها و الگوهایی را عملیاتی کنیم تا برای دیگر استان‌ها نیز نمونه باشد.  وی افزود: جهت‌گیری اقتصادی در کشور بسیار مهم است و با تاکید رهبر معظم انقلاب نظام بانکی موظف شده از واحدهای صنعتی و تولیدی کوچک و متوسط حمایت کند.

همچنین ببینید

پخش فصل دوم مجموعه مستند معدنی تلویزیونی آژنگ با نگرش ویژه بر اقتصاد  مقاومتی، تولید و اشتغال

 فصل دوم مجموعه مستند معدنی تلویزیونی آژنگ با نگرش ویژه بر اقتصاد  مقاومتی، تولید و ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']