ﺭییس هیات ﻣﺪﯾﺮﻩ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺻﻨﻔﯽ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﺩﻫﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﺮﻍ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﮐﺸﻮﺭ گفت: از عرضه مرغ در بورس کالا استقبال می کنیم زیرا از زمان ورود این محصول به بورس کالا علاوه بر شفافیت قیمت ها، شاهد عرضه مرغ با کیفیتی کاملا مشخص در بازار هستیم.
به گزارش ایرنا، کاهش ۱۲ هزار ریالی قیمت هر کیلو مرغ در هفته گذشته موجب تعادل بازار این محصول شد و در این امر عوامل مختلفی از جمله عرضه مستمر مرغ در بورس کالای ایران دخالت داشتند.
محمد یوسفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، درباره دلایل افت قیمت مرغ و تعادل بازار این محصول گفت: از آنجایی که مرغ بیشتر خوراک افراد سطح متوسط و رو به پایین جامعه از لحاظ درآمدی است، بر همین اساس در دهه سوم هر ماه توان خرید مردم کاهش پیدا می کند که این عامل در کنار افزایش عرضه مرغ با توجه به بهبود آب و هوا، شرایط کاهش قیمت را فراهم کرده است.
ﺭییس هیات ﻣﺪﯾﺮﻩ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺻﻨﻔﯽ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﺩﻫﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﺮﻍ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﮐﺸﻮﺭ، افزود: افزایش قیمت مرغ در ماه های گذشته متاثر از رشد ۳۰ درصدی قیمت ذرت و هزینه دو برابری جوجه یک روزه بوده اما اکنون با کاهش عوامل تاثیر گذار بر قیمت مرغ، قیمت خوراک دام نیز بهبود یافته است.
ﺭییس هیات ﻣﺪﯾﺮﻩ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺻﻨﻔﯽ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﺩﻫﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﺮﻍ ﮔﻮﺷﺘﯽ به عرضه مناسب مرغ منجمد در بورس کالای ایران اشاره کرد و گفت: عرضه مستمر به همراه حذف واسطه ها و عرضه و تقاضای واقعی مرغ در بورس کالای ایران موجب شده است قیمت این محصول در بازار آزاد نیز به تعادل برسد.