خانه > اخبار > شلیک موشک های بالدار از دریای خزر

شلیک موشک های بالدار از دریای خزر

این رسانه انگلیسی ادامه داد: «دریای خزر زیستگاه تاس ماهیان یا ماهی‌های خاویاری است که بعضی از گونه‌های آن در معرض خطر انقراض هستند. از جمله می‌توان به فیل‌ماهی خزر اشاره که که نسل آن به شدت در معرض انقراض است.

۱۳ شهریور، سوم سپتامبر، منابع رسمی ایرانی و روسی اعلام کردند که ناوهای موشک‌انداز روسیه در بندرانزلی ایران پهلو می‌گیرند.

حضور ناوهای روسی در بندر انزلی تازه‌ترین همکاری نظامی ایران و روسیه محسوب می‌شود. وزارت خارجه ایران پنج روز پیش درباره لنگر انداختن دو ناو روسیه و یک کشتی پشتیبانی در دریای خزر گفته بود که این اقدام “بر اساس تفاهم قبلی انجام شده و موضوع جدیدی نیست.”

روسیه در مهرماه سال گذشته هم ۲۶ موشک کروز را از چهار ناو جنگی این کشور در آب‌های ایران به سوی سوریه شلیک کرده بود.»

عبارت‌های بالا نشان می‌دهد بی بی سی که همچون دولت انگلستان از مدافعان تروریست‌های سوری محسوب می‌شود از مبارزه ایران و روسیه و سوریه با «دوستان تروریست غرب» نگران است تا محیط زیست. چراکه اگر نگران محیط زیست بود یا باید از تمام کشورهای جهان به دلیل برگزاری رزمایش و جنگ در آب انتقاد می‌کرد و یا حداقل برای ارتباط مانور نظامی با انقراض ماهیان خاویار در دریاچه بزرگ خزر، دلیل علمی و نه سیاسی ارائه می‌کرد.

منبع: جام نیوز

همچنین ببینید

سهم ۰.۱۴ درصدی ایران از واردات روسیه/روند نزولی از سال ۱۳۹۱

به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران، نشست ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']