خانه > اخبار > احیای ۲۸۱ واحد غیرفعال صنعتی در ۱۰۰ روز فعالیت دولت چهاردهم

احیای ۲۸۱ واحد غیرفعال صنعتی در ۱۰۰ روز فعالیت دولت چهاردهم

حیا و بازفعال سازی واحدهای غیر فعال (راکد) یکی از اقدامات وزارت صنعت، معدن و تجارت در دوره تحولی بخش صنعت است که در راستای رفع موانع تولید و رشد اقتصادی رقم خورد؛ بر این اساس در ۱۰۰ روز ابتدایی خدمات رسانی دولت چهاردهم ۲۸۱ واحد غیرفعال صنعتی احیا شد.

به نقل از خبرنگار اقتصادی ایرنا، وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای اجرای سیاست های دولت مردمی و رفع موانع تولید اقدام به بازفعال سازی واحدهای تولیدی راکد و افزایش ظرفیت تولید در سایر واحدها کرده است.

در این راستا، بخش دولتی در کنار بخش خصوصی اقدام به برگزاری جلسه های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کرده است و با شناسایی موانع از همکاری بانک ها، موسسه های مالی و اعتباری، خبرگان بخش صنعت، سرمایه گذاران جدید و مشاوران تخصصی بهره برده اند که این امر زمینه رشد و جهش تولید در کشور با افزایش ظرفیت تولید شده است.

بر اساس گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، در ۱۰۰ روز فعالیت دولت چهاردهم ۷۶۲ واحد صنعتی که زیر ظرفیت تولید و به صورت نیمه فعال مشغول به کار بودند، افزایش ظرفیت تولید داده شد.

تامین امکانات زیرساختی در شهرک ها و نواحی صنعتی

رفع موانع تولید واحدهای صنعتی و حمایت از استقرار واحدهای دانش بنیان در شهرک های صنعتی، به توسعه صادرات واحدهای صنعتی کوچک و متوسط مقیاس کمک کرده است.

در همین راستا، حمایت از نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط با هدف ارتقای رقابت پذیری و اشتغال زایی در راستای رشد اقتصادی کشور توسط سازمان سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران که یکی از نهادهای متولی در حوزه واحدهای صنعتی در وزارت صمت است، انجام شد.

همچنین ببینید

گزارش عملکرد خانه صنعت معدن و تجارت استان تهران 1403

گزارش عملکرد خانه صنعت معدن و تجارت استان تهران ۱۴۰۳   گزارش عملکرد سال۱۴۰۳

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']