خانه > اخبار > بارش برف در 7 استان از عصر دوشنبه

بارش برف در 7 استان از عصر دوشنبه

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از عصر دوشنبه موج جدید بارش برف در ارتفاعات و شهرهای هفت استان آغاز می شود.

به نقل از خبرگزاری میزان: کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از عصر دوشنبه موج جدید بارش برف در ارتفاعات و شهرهای هفت استان آغاز می شود.

محمد اصغری گفت: در ۲۴ ساعت گذشته هیچ یک از ایستگاه های هواشناسی دمای کمتر از صفر نداشتند و لاله زار با یک درجه بالای صفر سردترین ایستگاه  و شهرکرد نیز با ۲ درجه بالای صفر سردترین مرکز استان در کشور بود.

وی افزود: دمای تهران با حداقل ۱۶ و حداکثر ۲۴درجه بالای صفر در ۲۴ ساعت گذشته نوسان داشت.

اصغری اضافه کرد: با روند افزایش دما و بارش برف سنگین در روزهای گذشته در اردبیل هشدار روان آب و آبگرفتگی معابر در این شهرستان جدی است.

همچنین ببینید

83 درصد از تولیدکنندگانی که در شهرک های صنعتی اطراف تهران هستند گفته اند با وجود گذشت چند روز از بارش برف، هنوز در دسترسی به محل کار با مشکل مواجه هستند.

به نقل از اینپیا ۸۳ درصد از تولیدکنندگانی که در شهرک های صنعتی اطراف تهران هستند ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']