«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا با تایید پایبندی ایران به تعهدات خود در برجام، تعلیق تحریم های هسته ای را برای یک دوره ۹۰ روزه دیگر تمدید کرد.
«رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا این موضوع را با ارسال یک نامه به «پل رایان» رئیس مجلس نمایندگان این کشور اعلام کرده است.
در عین حال تیلرسون در این نامه تاکید کرده است که دولت آمریکا در حال بررسی توافق هسته ای برای ارزیابی این موضوع است که آیا ادامه تعلیق تحریم ها در راستای منافع ملی آمریکا قرار دارد یا نه.
وی در نامه خود بار دیگر این ادعای واهی را تکرار کرده است که ایران یکی از کشورهای پیشرو در حمایت از تروریسم است.
رئیس جمهوری آمریکا باید هر ۹۰ روز یکبار دستور تعلیق تحریم هایی که اجرای آنها به موجب برجام متوقف شده است را صادر کند.
«باراک اوباما» رئیس جمهوری پیشین در آخرین روز فعالیت خود در سمت ریاست جمهوری، تحریم ها را در یک بازه حداکثری تعلیق کرده بود. دستور اوباما امروز منقضی می شد.
طبق فرمان ترامپ ژاپن و ۱۰ کشور اروپایی از تحریمهای نفتی اعمال شده علیه ایران معاف هستند.
منبع: ایرنا