خانه > اخبار > زنان در معرض ناامنی روانی

زنان در معرض ناامنی روانی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن بیان آنکه ۷۴ درصد از عوامل کاهنده عمر مربوط به سبک زندگی و مسائل محیطی است گفت: طی تحقیقات جهانی که صورت گرفته و کشور ایران نیز کم و بیش با آن مطابقت دارد، ۵۳ درصد از علل مرگ و میر به سبک زندگی، ۲۱ درصد عوامل محیطی، ۱۶ درصد عوامل وراثتی و ۱۰ درصد مسائل بهداشتی مربوط می‌شود.

به نقل از خبرگزاری ایسنا: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن بیان آنکه ۷۴ درصد از عوامل کاهنده عمر مربوط به سبک زندگی و مسائل محیطی است گفت: طی تحقیقات جهانی که صورت گرفته و کشور ایران نیز کم و بیش با آن مطابقت دارد، ۵۳ درصد از علل مرگ و میر به سبک زندگی، ۲۱ درصد عوامل محیطی، ۱۶ درصد عوامل وراثتی و ۱۰ درصد مسائل بهداشتی مربوط می‌شود.

علی ربیعی در آیین افتتاح مرکز جامع خدمات مشاوره گفت: در احکام دائمی و همچنین در برنامه ششم توسعه مسائل سلامت اجتماعی به خوبی دیده شده و گمان می‌کنم حقوق بهزیستی در ایفای نقش خود در برنامه ششم توسعه در حوزه‌های رفاه اجتماعی و سلامت اجتماعی در نظر گرفته شده و با ابلاغ احکام دائمی ابهامات قانونی این حوزه در راستای انجام وظایف بهزیستی نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: با رفع این اقدامات قانونی و ابلاغ احکام هم مسئولیت ما سنگین تر خواهد شد و هم امکان قانونی برای انجام اقدامات موثرتر را خواهیم داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه ضمن بیان آنکه «صدای بهزیستی رسا نیست» گفت: نظریه‌ای در دنیا وجود دارد که به رابطه میان شغل و شاغل می‌پردازد و در راستای همین نظریه بهزیستی نیز همانند گروه‌های هدف خود بوده و صدایش کم است.

ربیعی ادامه داد: بچه‌های بهزیستی صدایشان شنیده نمی‌شود تا جایی که حتی پزشکان حاضر در بهزیستی نسبت به سایر پزشکان تا ۷ برابر کمتر حقوق دریافت می‌کنند.

وی در ادامه ضمن اشاره به گزارش عملکرد بهزیستی در آخرین ملاقات با مقام معظم رهبری در خصوص آسیب‌های اجتماعی گفت: در آخرین ملاقات با مقام معظم رهبری در خصوص آسیب‌ها، بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور گزارش عملکرد خوبی را ارائه کرد و با این گزارش توانستیم خدمات بهزیستی را بیش از پیش به منظر همگان بیاوریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تقاضا از رئیس بهزیستی به منظور برگزاری جلساتی با متخصصان حوزه‌های اجتماعی به منظور طرح و اجرای احکام دائمی و همچنین وظایف بهزیستی در برنامه ششم توسعه و نقش‌های پیش روی آن گفت: با ابلاغ این احکام دائمی و همچنین آغاز اجرای برنامه ششم توسعه پوست اندازی اساسی در بهزیستی ایجاد خواهد شد.

ربیعی در ادامه به خدمات مشاوره و روانشناسی نیز اشاره کرد و گفت: امروزه مشاوره و روانشناسی مسئله اجتناب ناپذیر زندگی اجتماعی است و انسان‌های امروز نیازمندند که در دوراهی‌ها و نادانسته‌هایشان پرسش کنند.

همچنین ببینید

ربیعی: ایجاداشتغال بااستفاده ازتجربه کشورهای موفق پیگیری می شود/ رفع بیکاری دغدغه اصلی دولت یازدهم

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با بیان آنکه نیازهای بازار کار باید با آموزش منطبق ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']