🔹 محمود سیجانی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در حاشیه چهاردهمین المپیاد سراسری علمی فرش دستباف اظهار کرد: در حال حاضر ۴۰ هزار و ۳۸۰ نفر در استان تهران در حوزه قالیبافی و حرف وابسته فعال در بخش فرش دستباف اشتغال دارند.
🔹اما به گفته وی از بیش از ۴۰ هزار فرد فعال در بخشهای مختلف قالیبافی، فقط ۷۰۳۱ نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
🔹این مقام مسئول افزود: در حال حاضر در تهران ۱۸۲ جواز برای کارگاههای تولید طراحی و مرمت فرش دستباف و ۳۳۵۷ مجوز مشاغل خانگی فرش دستباف در تهران صادر شده است.
🔹وی با بیان این نکته که؛یکی از اهرم های موثر در تامین ارز کشور تولید و صادرات فرش است گفت این کالای با ارزش معرف هنر،تمدن وفرهنگ ماست و برای همین باید به این صنعت وهنر ارج نهیم.
گفتنی است چهاردهمین المپیاد سراسری علمی فرش دستباف به میزبانی سازمان صمت استان تهران و مرکز ملی فرش ایران و با هدف ایجاد انگیزه و به منظور تحصیل علوم و کسب مهارتهای علمی هنرجویان فرش دستباف و ارزیابی توان علمی و شناسایی افراد از ۲۳ استان و در سه گرایش بافت با ” ۳۲ نفر”، طراحی ” ۲۴ نفر”، رنگرزی ” ۱۶ نفر “روز به ندت سه روز از یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه برگزار پس ازرقابتی دو روزه میان شرکت کنندگان،برگزیدگان این رویداد به شرح ذیل شایسته تقدیر شدند.
گرایش بافت:
آرزو ارکیان از کرمان _ رتبه اول
زینت الطافی از مازندران _ رتبه دوم
مریم رضوانی از خراسان رضوی _ رتبه سوم
گرایش رنگرزی:
مهشید خورسند از خراسان رضوی _ رتبه اول
محدثه داعی زاده از تهران _ رتبه دوم
آتنا طاهری از خراسان رضوی _ رتبه سوم
گرایش طراحی:
کیمیا خدایاری از کرمانشاه _ رتبه اول
زهرا عسگری از کرمان _ رتبه دوم
الهه تاج پور از خراسان رضوی _ رتبه سوم