مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی (ره) آغاز شد.
به نقل از ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت العظمی خامنه ای، این مراسم که پیش از اذان مغرب با بیان احکام توسط حجت الاسلام فلاح زاده شروع شد، پس از اذان، با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، و سپس مرثیه سرایی، سخنرانی و عزاداری در حضور رهبر انقلاب ادامه می یابد.
به گزارش ایرنا، برنامه عزاداری ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در حسینیه امام خمینی (ره) از شب هفتم محرم آغاز شده است و تا شب دوازدهم محرم ۱۴۳۸ (شنبه ۱۷ مهر تا پنجشنبه ۲۲ مهر) به مدت ۶ شب برگزار می شود.
این مراسم همراه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا در حسینیه امام خمینی (ره) واقع در خیابان فلسطین جنوبی، پایین تر از خیابان جمهوری برگزار می شود.
ورود به حسینیه برای آقایان از درب انتهای خیابان فلسطین و برای بانوان از درب خیابان نوشیروان امکان پذیر است.
مشروح خبر و تصاویر تکمیلی متعاقباً ارسال می شود.