خانه > اخبار > معاون وزیر صنعت: رشد 18 درصدی تولید سنگ تزیینی سه برابر بخش معدن است

معاون وزیر صنعت: رشد 18 درصدی تولید سنگ تزیینی سه برابر بخش معدن است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: آمار پارسال تولید سنگ تزیینی و ساختمانی رشد ۱۸ درصدی را نسبت به سال ۱۳۹۴ نشان می دهد؛ در حالی که رشد بخش معدن ۶ درصد ثبت شد.

 
«جعفر سرقینی» روز دوشنبه در حاشیه آغاز به کار نهمین نمایشگاه بین المللی سنگ های تزیینی، معدنی، ماشین آلات و تجهیزات مربوطه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: پارسال ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سنگ های تزیینی و ساختمانی تولید شد که عملکرد این بخش نسبت به سال ۱۳۹۴، رشد ۱۸ درصدی را ثبت کرد.
وی گفت: برابر آمار گمرک ایران، پارسال ارزش صادرات سنگ تزیینی به ۲۷۰ میلیون دلار رسید که این رقم رشد ۳۵ درصدی را در مقایسه با سال ۱۳۹۴ نشان می دهد.
به گزارش ایرنا، در نهمین نمایشگاه بین المللی سنگ های تزئینی، معدن، ماشین آلات و تجهیزات مربوطه نمایندگان شرکت های هشت کشور آسیایی و اروپایی شرکت کرده اند.
برپایی نمایشگاه امسال علاوه بر برنامه های متنوع، فرصتی برای رایزنی با صاحبان فناوری نوین صنعت سنگ از کشورهای پیشرفته در این بخش است.
در این نمایشگاه فعالان صنعت سنگ از کشورهای ایتالیا، چین، ترکیه، آلمان، هند، اسپانیا، افغانستان و لهستان حضور دارند.
شرکت های ایرانی در سال ۱۳۹۴ با تعداد ۱۱۶ غرفه به ارایه تولیدات و دستاوردهای خود اقدام کرده بودند، این رقم امسال به ۱۷۸ غرفه رسیده است و علاوه براین مساحت نمایشگاهی از حدود ۶ هزار متر مربع به افزون بر ۱۰ هزار متر مربع رسیده است. به این ترتیب از لحاظ میزان مشارکت و فضای اختصاصی شرایط متفاوتی نسبت به دو سال قبل وجود دارد.
این نمایشگاه قرار است از ۱۹ تا ۲۲ تیرماه جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شود.
جمهوری اسلامی با برخورداری از ۶۸ نوع ماده معدنی و ذخیره شناسایی شده حدود ۶۰ میلیارد تن، از نظر تنوع و میزان ذخیره در بین کشورهای جهان به ترتیب رتبه های دهم و پانزدهم را به خود اختصاص داده است .
همچنین در حاشیه این نمایشگاه سمینار «متریال: رفتار و فرم» با هدف آشنایی بیشتر جامعه ی معماری و سازندگان مسکن و ساختمان با متریال های پرکاربرد و تکنولوژی های ساخت مرتبط با آن ها با حضور اساتید دانشگاه ، فعّالان صنعت ساختمان، هنرمندان صنایع دستی و دانشجویان رشته های مربوطه در روز سه شنبه از ساعت ۱۳ تا ۱۶ در سالن همایش های شماره یک برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، همزمان با گشایش نهمین نمایشگاه بین المللی سنگ های تزئینی، ششمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، صنایع و تجهیزات وابسته نیز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد. این نمایشگاه تا ۲۲ تیرماه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ میزبان علاقمندان است.
در این نمایشگاه علاوه بر ۱۹۰ شرکت داخلی، ۹۰ شرکت خارجی از کشورهای آلمان، ایتالیا، تایوان، ترکیه، ژاپن ، چین، سوئیس ، کرواسی و کره جنوبی حضور دارند .
شرکتهای ایرانی در قالب ۱۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع فضای نمایشگاهی، و بخش خارجی در یک هزار و ۸۳۰ متر مربع به شکل باز و سرپوشیده حاضر شده اند.
آسانسور، درب و کابین، بالابر، پله برقی، تابلو فرمان، انواع موتورهای آسانسور، سنگ کف از جمله کالاهای به نمایش درآمده این نمایشگاه است .

همچنین ببینید

ابلاغ سهمیه واردات بدون سابقه تا سقف ۵۰۰ هزار دلار

ابلاغ سهمیه واردات بدون سابقه تا سقف ۵۰۰ هزار دلار فعال‌سازی سهمیه واردات حوزه‌های بازرگانی، ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']