خانه > اخبار > پیش فروش اقساطی مسکن موفق نبوده

پیش فروش اقساطی مسکن موفق نبوده

رئیس انجمن انبوه سازان استان تهران گفت :عدم اطلاع رسانی و عدم دسترسی فروشنده به خریدار و بالعکس باعث شده است تا طرح پیش فروش اقساطی مسکن به نتیجه مطلوب نرسد.

به نقل از جام جم آنلاین: رئیس انجمن انبوه سازان استان تهران گفت :عدم اطلاع رسانی و عدم دسترسی فروشنده به خریدار و بالعکس باعث شده است تا طرح پیش فروش اقساطی مسکن به نتیجه مطلوب نرسد.
حسن محتشم  در پاسخ به این پرسش که اززمان اجرایی شدن طرح پیش فروش اقساطی مسکن چه تعداد از واحدها در این قالب به فروش رفته است افزود :بحث پیش فروش مسکن نیاز به یک کارساماندهی دارد، اما متاسفانه بستر لازم برای این کار فراهم نشده است . اگر این شرایط مهیا شود و خریدار بتواند فروشنده قسطی یا سازنده انبوه ساز را پیدا کند آن وقت است که می توانند توافق کرده و یکسری معاملات انجام دهند.
به گفته این انبوه ساز متاسفانه ساماندهی که نظمی به این کار دهد در حال حاضر وجود ندارد مگر آنکه بانک مسکن اعلام کند چون تضمین کننده این طرح بانک مسکن است . قرار بود سامانه ای برای معرفی واحد های انبوه سازان در قالب طرح پیش فروش اقساطی به مردم ایجاد شود اما هنوز برقرار نشده است و ارتباط فروشنده و خریدار در حالت ابهام است مگر آنکه دو طرف همدیگر را با روشهایی پیدا کنند .
وی درباره تاثیر گذاری این طرح در بازار مسکن نیز گفت : حتی اگر این بستر فراهم شود حجم معاملات باز به گونه ای نیست که بتواند تحولی در بازار ایجاد کند ولی می تواند به عنوان یک ایده یا مسکنی که به شرایط رکود تزریق می شود از آن استقبال کرد و در این شرایط هر چند واحدی که معامله شود نیزخوب است . البته اگر معاملات می توانست در کل کشور فراگیر شود تاثیرش در سطح بازار مسکن خوب بود و لی اینکه در این شرایط معاملات تک و توک انجام شود تاثیر گذاری چندانی نخواهد داشت و بازار مسکن را نمی تواند متحول کند.
 

همچنین ببینید

تهران مشکل کمبود آب ندارد

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با توجه به تدابیر در نظر ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']