تفاهم نامه سه جانبه فی مابین خانه صنعت،معدن و تجارت جوانان ایران،سازمان ملل متحد(UNIDO) و گروه صنعتی فراسان منعقد شد.
بنابر گزارش خانه صنعت معدن و تجارت جوانان ایران به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی فراسان، این تفاهم نامه پس از بازدیدنماینده آژانس یونیدو در ایران به همراه رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران از کارخانجات گروه صنعتی فراسان به امضاء الساندر آمادیو، سید علی صدری و محمد رضا زهیر امامی مدیرعامل گروه صنعتی فراسان رسید.
بر اساس برنامه های توسعه صنعتی سازمان ملل و در چارچوب مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت فراسان و ماموریت سازمان ملل در سال ۲۰۱۶ در حوزه مدیریت انرژی و حفظ منابع برای نسل آینده این تفاهم نامه منعقد گردیده است.
پس از امضاء تفاهمنامه دکتر محمد رضا ظهیر امامی مدیرعامل گروه صنعتی فراسان با اشاره به مفاد این تفاهم نامه گفت: فراسان بر اساس مسئولیت پذیری اجتماعی دانش فنی را به سراسر جهان انتقال می دهد. علاوه بر این ما در زمینه محیط زیست منابع آب، انتقال تکنولوژی به ایران را از طریق سازمان ملل و شرکتهادیگر به انجام می رسانیم.
مهندس صدری نیز با اشاره به ماموریت خانه صنعت جوانان گفت: این تشکل در راستای حفظ منافع ملی و گسترش ارتباط های بین المللی اعضا خود به عنوان هماهنگ کننده و جهت پیگیری اهداف هزاره سوم این تفاهم نامه را منعقد نموده است.
در نشست ۱۴ مهر ۱۳۹۵ در محل شرکت فراسان شیراز پس از امضا این تفاهم نامه الساندرو آمادیو گفت:یونیدو میتوانددسترسی گروه صنعتی فراسان رابه دانش وتکنولوژی روزدنیا در زمینه های مورد علاقه تامین نماید.
مدیر عامل فراسان نیز ضمن ابراز خرسندی از شکل گیری این همکاری در جهت انجام هرچه بهتر مسولیتهای اجتماعی وملی شرکت فراسان وکمک به شکوفایی صنعتی وتوسعه پایدار در کشور ابراز امیدواری کرد.
در پایان رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ضمن قدردانی از شرکت فراسان به جهت حرکت در مسیر اهداف توسعه صنعتی و توسعه مسئولیت پذیری اجتماعی این تفاهم نامه رادر راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی، انتقال فن آوری و کسب بازارهای صادراتی دانست و آن را مایه افتخار و ارتقاءتولید ملی خواند.