خانه > اخبار > کارخانه زغالشویی البرز مرکزی آماده بهره برداری شد

کارخانه زغالشویی البرز مرکزی آماده بهره برداری شد

مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت مازندران گفت که کارخانه زغالشویی شرکت زغال سنگ البرز مرکزی با پایان یافتن نصب فناوری جدید دوستدار محیط زیست آماده بهره برداری شده است.

محمد محمدپورعمران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ظرفیت زغالشویی این واحد صنعتی را در فاز تکمیلی افزون بر ۵۰۰ هزار تن اعلام کرد.
وی گفت که این واحد صنعتی قابلیت تبدیل نیمی از زغال سنگ را به کنسانتره خواهد داشت و از این توان سایر معادن زغال سنگ استان نیز می توانند استفاده کنند.
او اضافه کرد : با بهره برداری از واحد زغالشویی البرز مرکزی به صورت مستقیم برای ۱۰۰ نفر در معدن ایجاد اشتغال می شود و در زنجیره اشتغال این واحد معدنی هم حدود سه هزار نفر مشغول به کار خواهند شد.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مازندران اظهار داشت : برای بهره برداری از این واحد معدنی ، با ارزش افزوده سرمایه های هزینه شده ، حدود ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.
هفته گذشته معدن زغال سنگ گلندرود شهرستان نور در غرب مازندران با ظرفیت ۱۵ هزار تن در سال پس از ۱۳ سال وقفه به مدار تولید برگشت و زغال شویی البرز مرکزی دومین واحد معدنی است که ظرف کمتر از یک ماه به مدار تولید می رسد.
احیاء معدن زغال سنگ البرز مرکزی به عنوان یکی از بزرگ ترین واحدها زغال سنگ در استان مازندران با تاکید بر رعایت مقررات زیست محیطی در دولت تدبیر و امید در دستور کار قرار گرفت .

همچنین ببینید

ربیعی: معادن نیاز به نوسازی و تجدید نظر در تجهیزات ایمنی دارند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: معادن کشور بویژه معادن زغال سنگ نیاز به ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']