• امروز : یکشنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 23 August - 2026
0

سی‌وهشتمین کارگروه تسهیل تولید استان تهران برگزار شد،از بررسی خسارت واحدهای تولیدی تا پیگیری رفع موانع؛

  • کد خبر : 73811
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۳
سی‌وهشتمین کارگروه تسهیل تولید استان تهران برگزار شد،از بررسی خسارت واحدهای تولیدی تا پیگیری رفع موانع؛

سی‌وهشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران در سال ۱۴۰۵، با محوریت بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب‌دیده از جنگ و پیگیری مصوبات کمیته تخصصی، به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران، سی‌وهشتمین جلسه کارگروه تسهیل و […]

سی‌وهشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران در سال ۱۴۰۵، با محوریت بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب‌دیده از جنگ و پیگیری مصوبات کمیته تخصصی، به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران، سی‌وهشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال ۱۴۰۵، روز یکشنبه ۱۸ مردادماه، به ریاست دکتر عسکری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران، و با حضور مهندس سیجانی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران و دبیر کارگروه، علیرضا پور، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل، مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی و سایر اعضای کارگروه، در سالن جلسات اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران برگزار شد.

در این نشست، بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب‌دیده از جنگ و همچنین بررسی و پیگیری مصوبات کمیته تخصصی در دستور کار قرار گرفت و آخرین وضعیت مسائل و مطالبات واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی مشکلات واحدهای آسیب‌دیده

یکی از محورهای اصلی این جلسه، بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب‌دیده بود. در این بخش، واحدهای متأثر از شرایط ایجادشده، مسائل خود را در حوزه‌های مختلف از جمله آسیب به ساختمان‌ها، خطوط تولید، ماشین‌آلات و تجهیزات، مواد اولیه و موجودی انبار، اختلال در فرآیند تولید، مشکلات نقدینگی و سرمایه در گردش، تعهدات بانکی، تأمین مالی، بیمه و جبران خسارت‌های وارده مطرح کردند.

همچنین موضوع استمرار فعالیت واحدهای آسیب‌دیده، تسهیل فرآیند بازسازی و تأمین منابع مورد نیاز برای بازگشت ظرفیت‌های تولیدی به چرخه فعالیت، از دیگر محورهای مورد توجه اعضای کارگروه بود.

در ادامه، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل، گزارش اقدامات و ظرفیت‌های موجود برای رسیدگی به مسائل واحدهای تولیدی را ارائه کردند و مقرر شد موضوعات مطرح‌شده، متناسب با نوع مشکل و دستگاه متولی، در چارچوب مصوبات کارگروه و کمیته تخصصی پیگیری شود.

تأکید سیجانی بر تسریع در رفع موانع تولید

مهندس سیجانی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران و دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، در این نشست بر ضرورت پیگیری مستمر مسائل واحدهای تولیدی، تسریع در فرآیند رسیدگی به مشکلات و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و شبکه بانکی تأکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت حمایت از استمرار فعالیت واحدهای تولیدی، بر شناسایی دقیق مشکلات هر واحد و اتخاذ راهکار متناسب با نوع و میزان آسیب تأکید کرد و خواستار همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش زمان رسیدگی و فراهم‌کردن زمینه بازگشت واحدهای آسیب‌دیده به شرایط عادی تولید شد.

سیجانی همچنین با ارائه گزارشی از روند اقدامات انجام‌شده، بر پیگیری مصوبات جلسات کارگروه و کمیته‌های تخصصی و ضرورت تعیین تکلیف موضوعات مطرح‌شده تأکید کرد تا تصمیمات اتخاذشده از مرحله تصویب فراتر رفته و به نتیجه عملی برای واحدهای تولیدی منجر شود.

گزارش اقدامات شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران

در ادامه جلسه، علیرضا پور، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران، نیز گزارشی از اقدامات و پیگیری‌های انجام‌شده در ارتباط با واحدهای مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی ارائه کرد.

وی ضمن تشریح مسائل واحدهای تولیدی آسیب‌دیده، اقدامات انجام‌شده در حوزه بررسی وضعیت زیرساخت‌ها، شناسایی خسارات وارده، پیگیری مسائل مرتبط با تأسیسات و زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی و هماهنگی با دستگاه‌های ذی‌ربط برای رفع مشکلات واحدها را تشریح کرد.

بر اساس مباحث مطرح‌شده، مقرر شد موارد نیازمند اقدام دستگاهی و بانکی، با هماهنگی دبیرخانه کارگروه و از مسیر کمیته تخصصی پیگیری شده و گزارش نتایج اقدامات در جلسات آتی ارائه شود.

پیگیری مصوبات کمیته تخصصی

در بخش دیگری از این نشست، مصوبات کمیته تخصصی کارگروه مورد بررسی قرار گرفت و آخرین وضعیت اجرای تصمیمات پیشین دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل بررسی شد.

اعضای کارگروه همچنین بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، تسریع در پاسخگویی به درخواست‌های واحدهای تولیدی، رفع موانع اداری و مالی و حمایت از حفظ و استمرار تولید و اشتغال تأکید کردند.

در پایان، مسائل و درخواست‌های مطرح‌شده از سوی واحدهای تولیدی و صنعتی بررسی و برای موارد مطرح‌شده، متناسب با موضوع، تصمیمات و راهکارهای لازم در چارچوب وظایف دستگاه‌های مسئول مورد پیگیری قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://www.tehranhim.com/58zn
  • ارسال توسط :
  • 269 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای سی‌وهشتمین کارگروه تسهیل تولید استان تهران برگزار شد،از بررسی خسارت واحدهای تولیدی تا پیگیری رفع موانع؛ بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.