رییس اداره امور کانتینری بندر شهید رجایی با بیان اینکه اکنون 17 خط کشتیرانی لاینری جهان تردد خود را به این بندر آغاز کرده اند، گفت: با 28 درصد رشد، حجم عملیات تخلیه و بارگیری کانتنری در بندر شهد رجایی، امسال به بیش از دو میلیون و 100 هزار کانتینر افزایش می یابد.
به نقل از روز شنبه ایرنا، تورج امیری در حاشیه بازدید خبرنگاران از بندر شهید رجایی افزود: پیش از آغاز تحریم های ظالمانه حجم عملیات تخلیه و بارگیری کانتینری در بندر شهد رجایی به بیش از سه میلیون کانتینر در سال می رسید. با آغاز تحریم ها و کاهش تردد لاینرها به این بندر در سال 1394 عملیات تخلیه و بارگیری کانتینری در بندر شهید رجایی به یک میلیون و 600 هزار دستگاه کانتینر کاهش یافت.
وی با بیان اینکه اکنون ظرفیت تخلیه و بارگیری کانتنیری در فاز یک ترمینال یک بندر شهید رجایی یک میلیون و 500 هزار و فاز دوم بیش از 2 میلیون دستگاه است، گفت: با نصب 20 دستگاه کانتری کرین (جرثقیل بزرگ بندری) در یال شرقی و غربی این فاز، ظرفیت این ترمینال به سه میلیون و 500 هزار دستگاه کانتینر در سال افزایش می یابد.
امیری یادآورشد: با تجهیز فاز دوم بخشی از ترمینال 2 بندر شهیدرجایی ظرفیت کانتینری این بندر، سالیانه به 6 میلیون کانتینر افزایش می یابد و با تکمیل فاز سوم این بندر ظرفیت سالیانه ما به بیش از هشت میلیون دستگاه کانتینر افزایش خواهد یافت.
به گفته این مقام مسوول در بندر شهید رجایی، هم اکنون دو اپراتور در ترمینال یک بندر شهید رجایی فعال است و مزایده برای انتخاب یک اپراتور جایگزین در این فاز در حال ویرایش قرارداد است و مقدمات تعیین اپراتور برای ترمینال دوم بندر شهید رجایی نیز در دست اقدام قرار گرفته است.
وی با اشاره به آغاز تردد لاینرهای بزرگ جهان به بندرشهید رجایی گفت: 17 لاینر بزرگ جهان تردد خود را به این بندر آغاز کرده اند و بزودی تردد لاینرهای مرسک دانمارک، (MOL) ام او ال ژاپن، (CMA ) سی ام آ فرانسه و(Messina) مسینا ایتالیا به بندر شهید رجایی آغاز می شود.
- ارسال توسط : مدیریت
- 38 بازدید
- دیدگاهها برای 17خط کشتیرانی لاینری جهان تردد خودرا به بندرشهید رجایی آغاز کرده اند بسته هستند

