مشاور شرکت بایوگلوبال* اسلوونی گفت: یکی از دلایل اصلی بازگشایی سفارت این کشور در تهران، علاقه شرکت های اسلوونیایی به بازار ایران بود.
مشاور شرکت بایوگلوبال که دفترهای منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا آن فقط در لیبی و کویت قرار دارد، اضافه کرد: اتاق بازرگانی اسلوونی به ما اطمینان خاطر داده است که طرف ایرانی برای آغاز همکاری های تجاری آمادگی بسیار خوبی دارد.
وی افزود: این نخستین حضور من در ایران است و می خواهم با مردم و جامعه ایران آشنا شوم که برای یک مدت طولانی زیر فشار سخت ترین تحریم ها بوده اند.
آیتی ادامه داد: هدف شرکت بایوگلوبال در گام نخست، پیدا کردن شرکایی است که بتوانیم با یکدیگر در زمینه واردات و صادرات اقلام غذایی همکاری کنیم.
وی در مورد تاثیر برنده شدن «دونالد ترامپ» به عنوان رییس جمهوری آمریکا بر همکاری های تجاری با ایران گفت: نتیجه این امر را نمی دانم اما امیدوارم قول هایی که وی داده است حقیقت پیدا نکند، زیرا می تواند نه فقط برای ایران بلکه برای اقتصاد جهان فاجعه باشد.
این فعال تجاری اسلوونی گفت: ما با تاریخ و تمدن بزرگ ایران آشناییم و واقعا دوست داریم تعامل سیستم بانکی ایران با سیستم بانکی جهان روال عادی پیدا کند و ملت بزرگ ایران بتواند برای ورود به سایر کشورها بویژه کشورهای اروپایی براحتی روادید دریافت کند.
به گزارش ایرنا، سفارت اسلوونی در تهران که بیست و سوم اسفندماه 1391 به سبب سیاست های ریاضت اقتصادی این کشور بسته شده بود، چهارشنبه گذشته (سوم آذر) با حضور «باروت پاخور» رییسجمهوری این کشور، بازگشایی شد.
رییس جمهوری اسلامی ایران دوم آذرماه پس از امضا شدن سه سند همکاری در زمینه های اقتصادی، فناوری و نانوزیستی در نشست خبری با همتای اسلوونیایی خود گفت: این اقدام پس از 25 سال از استقلال آن کشور، به معنی اراده قوی دو کشور برای توسعه روابط است.
- ارسال توسط : مدیریت
- 22 بازدید
- دیدگاهها برای فعال تجاری اسلوونی: علاقه شرکت های ما به بازار ایران در گشایش سفارت موثر بود بسته هستند

