خانه > اخبار > تعطیلی کارخانه “آزمایش” تهران/ احتمال تعیین‌تکلیف “ارج” تا ۲ ماه دیگر

تعطیلی کارخانه “آزمایش” تهران/ احتمال تعیین‌تکلیف “ارج” تا ۲ ماه دیگر

یک مقام مسئول وزارت صنعت، آخرین وضعیت کارخانه‌های “ارج” و “آزمایش” را تشریح کرد و از تعیین تکلیف کارخانه “ارج” طی دو ماه آینده در صورت مثبت بودن روند مذاکرات با بخش خصوصی داخلی و برندهای متقاضی خارجی خبر داد.

به نقل از  ایسنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت در آخرین اظهارات خود که تیرماه انجام شد، در مورد پرونده کارخانه‌ “ارج” اعلام کرد که پرونده این کارخانه‌ روی میزش باز است، اما از آن زمان تاکنون خبر دیگری در این خصوص منتشر نشد.

در همین راستا ایسنا در گفت‌وگو با عباس هاشمی – مدیر کل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت – آخرین وضعیت کارخانه‌های “ارج” و “آزمایش” را جویا شد که در ادامه آمده است.

ترغیب بخش خصوصی نسبت به خرید کارخانه‌ “ارج”

ژهاشمی با اشاره به این‌که جلساتی با سهامداران کارخانه “ارج” در همین رابطه برگزار شده است، اظهار کرد: بانک‌ها طبق سیاست‌های ابلاغی متوجه شده‌اند که نمی‌توانند بنگاه‌داری کنند و قصد بنگاه‌داری نیز ندارند؛ بنابراین به دنبال این هستیم طبق مذاکرات انجام شده با بخش خصوصی آنها را به خریداری کارخانه‌های مربوطه مجاب کنیم.

وی ادامه داد: گام دومی که باید برداشته شود وصل کردن این شرکت‌های خصوصی با برندهای معتبر خارجی است تا با تکنولوژی که از کشورهای خارجی به ایران منتقل می‌شود کار را پیش ببریم، چراکه طی ۳۰ – ۳۵ سال گذشته تجهیزات و تکنولوژی در کارخانه‌های “ارج” و “آزمایش” به روز نشده است و به مرور زمان به سمت میرایی حرکت کرده‌اند.

“ارج” و “آزمایش” بنا بر مدیریت دولتی اداره شده‌اند

مدیر کل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که کارخانه‌های مربوطه بنابر مدیریت دولتی اداره می‌شدند، گفت: برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال حاضر این است که کارخانه‌های مربوطه را طبق همکاری مشترک با شرکت‌هایی که به تکنولوژی‌های روز دنیا دسترسی دارند، وصل کند و در نهایت با همکاری دو طرف مابین شرکت‌های خصوصی داخلی متقاضی و خارجی دارای تکنولوژی فعالیت مشترک صورت گیرد تا بتوانیم لوازم خانگی به روز را در کشور تولید کنیم.

وی افزود: باید محصولات تولید شده صادرات محور و مورد پسند مصرف‌کنندگان داخلی و خارجی باشد.

از بین رفتن کارخانه “ارج” را تحمیل نمی‌کنیم

هاشمی با تاکید بر این‌که وزارت صنعت، معدن و تجارت از بین رفتن برند کارخانه “ارج” را تحمیل نخواهد کرد، اظهار کرد: به هرحال طی مدت گذشته فرآیند بدین صورت پیش رفته است و در نقطه کنونی قرار گرفته‌ایم. اما به هر حال از بین رفتن کارخانه “ارج” را تحمیل نمی‌کنیم و قصد داریم با مذاکره انجام شده با بخش خصوصی آنها را مجاب کنیم با شرکت‌های دارای تکنولوژی خارجی همکاری کرده و در نهایت محصولی به روز و با کیفیت تولید شود.

وی همچنین با اشاره به آخرین وضعیت کارخانه “ارج” اعلام کرد: در حال حاضر این کارخانه تعطیل نیست، اما باید اذعان کنیم که فعالیت آن چنانی و چشم‌گیری هم ندارد؛ بنابراین به دنبال این هستیم به معنای واقعی کارخانه “ارج” را فعال کنیم.

همچنین ببینید

سهم برابری برندهای خارجی و ایرانی در بازار سیگار

رقابت برندهای ایرانی و خارجی سیگار در ایران به‌گونه‌ای شکل گرفته که سهم این برندها ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']