• امروز : یکشنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 23 August - 2026
1

رشد 20 درصدی ارزش صادرات گروه برق و الکترونیک در هشت ماه امسال

  • کد خبر : 29900
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۹
رشد 20 درصدی ارزش صادرات گروه برق و الکترونیک در هشت ماه امسال

صدور کالاهای زیرگروه برق و الکترونیک در دوره هشت ماهه امسال به سبب تسهیل تجارت بین المللی ناشی از توافق هسته ای و رفع مشکلات صادراتی، به 24 هزار و 400 تن و ارزش 200 میلیون و 700 دلار رسید که نسبت به دوره مشابه پارسال 20 درصد افزایش ارزش نشان می دهد. بررسی خبرنگار […]

صدور کالاهای زیرگروه برق و الکترونیک در دوره هشت ماهه امسال به سبب تسهیل تجارت بین المللی ناشی از توافق هسته ای و رفع مشکلات صادراتی، به 24 هزار و 400 تن و ارزش 200 میلیون و 700 دلار رسید که نسبت به دوره مشابه پارسال 20 درصد افزایش ارزش نشان می دهد.

بررسی خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره اطلاعات و جداول آماری منتشر شده سازمان توسعه تجارت ایران نشان می دهد با وجود رشد ارزش صادرات کالا در زیرگروه برق و الکترونیک، از نظر وزنی کاهش 24.9 درصدی رخ داده است.
زیرگروه های برق و الکترونیک انواع سیم و کابل، تابلو و تجهیزات برق صنعتی، انواع سوئیچ، تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی، انواع لوستر، چراغ و لوازم روشنایی را دربرمی گیرد.

** انواع لوستر، چراغ و لوازم روشنایی
در هشت ماهه امسال دو میلیون و یکصد هزار دلار انواع لوستر، چراغ و لوازم روشنایی صادر شد که نسبت به دوره مشابه پارسال از نظر ارزش و وزن به ترتیب 48 و 25 درصد کاهش نشان می دهد.
پنج بازار هدف صادرات کشور ما در این بخش عراق، امارات، جمهوری آذربایجان، افغانستان و ارمنستان بودند.
دست اندرکاران این بخش بر این باورند که واردات بی رویه چراغ های بی کیفیت، مهمترین دلیل حجم ناکافی صادرات است؛ زیرا تولید داخل را تضعیف می کند و انگیزه را از تولیدکنندگان می گیرد.

** عراق؛ نخستین متقاضی لوستر، چراغ و لوازم روشنایی ایران
بررسی ها نشان می دهد پارسال عراق با واردات سه میلیون دلاری، شریک نخست ایران برای جذب تولیدات لوستر، چراغ و لوازم روشنایی بود و پس از آن، امارات با یک میلیون دلار واردات قرار گرفت.
جمهوری آذربایجان با واردات 210 هزار دلاری و افغانستان با سهم 180 هزار دلاری از این بازار بیشترین سهم را بین دیگر واردکنندگان داشتند.

لینک کوتاه : https://www.tehranhim.com/?p=29900
  • ارسال توسط :
  • 22 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای رشد 20 درصدی ارزش صادرات گروه برق و الکترونیک در هشت ماه امسال بسته هستند

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.