خانه > اخبار > پرداخت ۱۷هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی به صنایع کوچک/ روند مثبت تولید و صادرات در بخش معدن

پرداخت ۱۷هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی به صنایع کوچک/ روند مثبت تولید و صادرات در بخش معدن

نظام بانکی در سال گذشته ۱۶۱ هزار میلیارد تومان به بخش صنعت و معدن تسهیلات پرداخت کرده که نسبت به سال قبل ۳۲ درصد رشد داشته که البته بخشی از این آمار ( حدود ۵۰ درصد) استمهال تسهیلات است. در بخش بازرگانی نیز میزان تسهیلات با رشد ۲۶ درصدی به ۷۲ هزار میلیاردتومان افزایش یافته است.

؛ محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست خبری امروز خود در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تایید صلاحیت کاندیدای ریاست جمهور را به ملت ایران تبریک می گویم، تصریح کرد: به هر حال سوال بود که از بین ۱۶۰۰ نفر ثبت نام کننده، تایید صلاحیت توسط شورای نگهبان به چه صورت انجام می شود و اکنون با اعلام نتایج تایید صلاحیت ها مردم با حضور در پای صندوق ها نتیجه را تعیین می کنند.

وی در ادامه گفت: اگرچه سال گذشته در سطح بین الملل، سال سختی بود و این شرایط ادامه دارد اما کشور ما در امنیت کامل قرار دارد و باید برای این رونق و ثبات شکر گذار باشیم.

نعمت زاده ادامه داد: در بخش معدن رشد تولید و صادرات داشتیم و دلیلی برای منفی بودن آن نیست که مرکز آمار در حال اصلاح آمار است.

وی افزود: در بخش صنعت طی ۹ ماه بالغ بر ۵ درصد رشد ارزش افزوده داشته ایم که روند رشد در سه ماهه پایانی سال نیز ادامه داشته است.

وزیر صنعت  به حمایت از صنایع کوچک در قالب سیاست های اقتصاد مقاومتی اشاره و تاکید کرد: با احتساب بخش کشاورزی بالغ بر ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی پرداخت شده است و در بیش از ۴ هزار واحد که نظارت را شروع کردیم می بینیم که این تسهیلات از نظر افزایش تولید و اشتغال در حال نتیجه دادن است و بر خلاف گذشته که تسهیلات بدون نظارت پرداخت شده اکنون قبل و پس از پرداخت تسهیلات نظارت انجام شده است.

وی به راه اندازی ۵ هزار طرح نیمه تمام اشاره و خاطرنشان کرد: در بخش صادرات غیرنفتی میزان رشد از نظر ارزش ۳ درصد و از نظر حجم ۳۵ درصد بوده است.

وی گفت: در اواخر سال گذشته دستورالعمل جدیدی از سوی سازمان امور مالیاتی ابلاغ شد که مبلغ مالیات بر ارزش افزوده طی یک ماه به واحدهای تولیدی پرداخت شود و مالیات واحدهای کوچک نیز به صورت اظهارنامه ارائه شود.

وزیر صنعت ادامه داد: معاون اول تکالیف کلیه دستگاه ها در زمینه اقتصاد مقاومتی را در ۴۴ بند و ۵ سرفصل روز چهارشنبه گذشته به دستگاه ها ابلاغ کرد.

نعمت زاده در پاسخ به سوالی درباره تعطیلی برخی واحد های صنعتی تصریح کرد: ارج در سال ۷۴ واگذار شده و سهامدار عمده آن شرکت توسعه ملی وابسته به بانک ملی است که سهام آن را نگه داشته و پیشنهاد کردیم به بانک ملی بفروشد سهامش را، قیمتی که می دهند کسی با آن قیمت خریداری نمی کند.

وی گفت : داروگر هم تعطیل نشده و به بخش خصوصی واگذار شده است و نیمی از واحدهایی که تعطیل شده مربوط به دولت های پیشین است و حتی در مورد برخی صلاح به بازسازی نیست.

به گفته او بیش از ۱۰۰۰ واحد تعطیل طی یکسال گذشته در شهرک های صنعتی راه اندازی شده است.

همچنین ببینید

با تصویب کمیته خودرو: آغاز پیش فروش یک ساله خودروسازان از هفته آینده

پیش‌فروش یک ساله ۷۵ هزار دستگاه خودرو با تصویب کمیته خودرو از سوی خودروسازان آغاز ...

[show-logos orderby='none' category='brand' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='true' description='false' limit='0' img='100']