مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران ضمن تایید رشد 13 درصدی تولید فولاد ایران در سال 2017 میلادی ( 11دی تا 10 خرداد ) گفت: تحقق افزایش تولید، نشانه برنامه ریزی اصولی در مسیر سند چشم انداز 1404 است.
« عبدالمجید شریفی » روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا خاطرنشان ساخت: ایران در حالی به رشد مزبور دست یافت که رشد تولید جهانی در این بخش در پنج ماهه نخست 2017 برابر با 4.6 درصد بود .
بر اساس گزارش انجمن جهانی فولاد، ایران در پنج ماهه 2017 میلادی ( از ابتدای ژانویه تا پایان ماه می) هشت میلیون و 159هزار تن فولاد خام تولید کرد و این رقم در مدت مشابه سال گذشته میلادی،هفت میلیون و 215 هزار تن بود.
** تراز رشد صادرات نسبت به واردات
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران افزود: آمارها نشان می دهد در سال های 89- 1388 ( دولت دهم ) میزان واردات فولاد کشور ارقام 10 تا 12 میلیون تن بود و این در حالی است که دولت یازدهم موفق به تراز رشد صادرات شد.
وی یادآور شد: پارسال در حالی که صادرات فولاد به 6 میلیون تن نزدیک شد، رقم واردات بالغ بر 3.8 میلیون تن بود .
** اندیشه ایران دستیابی به صادرات 20 میلیون تنی
شریفی اضافه کرد: جمهوری اسلامی باید بازارهای فولاد جهان را به خوبی رصد کند و در افق چشم انداز 1404 که ظرفیت 55 میلیون تنی فولاد خام تحقق یافت، از این رقم حدود 35 میلیون تن نیاز بازار داخلی است و حدود 20 میلیون تن باید در بازارهای صادراتی عرضه شود و این اندیشه برنامه ریزان ذیربط است .
** برنامه امسال ظرفیت 33 میلیون تنی
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران تصریح کرد :ظرفیت فولاد کشور در نیمه سال 1392 ( زمان شروع به کار دولت یازدهم ) به میزان 22 میلیون تن بود و امسال با تعیین هدف 33 میلیون تنی، به این ترتیب ظرفیت تولید فولاد کشور نسبت به زمان شروع فعالیت دولت یازدهم 50 درصد افزایش خواهد داشت.
** فولاد صنعتی انرژی بر است
شریفی یاداور شد: واقعیتی که وجود دارد، اینکه فولاد صنعتی انرژی بر است و علاوه بر گاز برای تولیدات ایران، نیاز به آب دارد، چنانچه در سال 1404 میزان مصرف آب کشور به رقم سالیانه 100 میلیارد متر مکعب برسد، میزان آب مورد نیاز صنعت فولاد کمتر از 300 تا 350 میلیون متر مکعب براورد می شود.
وی گفت: بنابراین صنعت فولاد با مشخصه اشتغال فراوان، تامین نیاز داخل و توان صادراتی، باید اب مورد نیازش را فراهم کرد و این درحالی است که بخش کشاورزی 88 تا 90 درصد آب کشور را مصرف می کند.
- ارسال توسط : مدیریت
- 22 بازدید
- دیدگاهها برای مدیرعامل فولاد ایران : رشد 13 درصدی تولید فولاد نشانه هدفگذاری اصولی است بسته هستند

