• امروز : یکشنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 23 August - 2026
1

نمایشگاه اختصاصی ایران در ایتالیا با حضور وزیر صنعت افتتاح شد

  • کد خبر : 25258
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۶:۴۵
نمایشگاه اختصاصی ایران در ایتالیا با حضور وزیر صنعت افتتاح شد

نمایشگاه اختصاصی ایران در ایتالیا با حضور «محمد رضا نعمت زاده» وزیر صنعت، معادن و تجارت جمهوری اسلامی ایران و ‘کارلو کالندا’ وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا در محل نمایشگاه بین المللی رم افتتاح شد. به نقل از  ایرنا، نمایشگاه اختصاصی ایران ازدیروز،  روز سه شنبه به طور رسمی آغاز و تا روز شنبه 26 نوامبر […]

نمایشگاه اختصاصی ایران در ایتالیا با حضور «محمد رضا نعمت زاده» وزیر صنعت، معادن و تجارت جمهوری اسلامی ایران و ‘کارلو کالندا’ وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا در محل نمایشگاه بین المللی رم افتتاح شد.

به نقل از  ایرنا، نمایشگاه اختصاصی ایران ازدیروز،  روز سه شنبه به طور رسمی آغاز و تا روز شنبه 26 نوامبر (6 آذر) ادامه خواهد داشت، بیش از 110 شرکت ایرانی در فضایی به مساحت هفت هزار متر مربع حضور دارند که قرار است در چارچوب آن مذاکرات دوجانبه ای با 200 شرکت ایتالیایی علاقه مند به کار با ایران انجام شود.
مهندس نعمت زاده که صبح امروز وارد رم شد، در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت : این نخستین نمایشگاه اختصاصی ایران در سال های اخیر در اروپا محسوب می شود، اگرچه به عظمتی که بتواند توانمندی ایران را نشان بدهد، نیست، اما نمونه هایی از توانمندی های صنعتی، مهندسی و تجاری کشوردر آن ارایه شده است که امیدواریم منجر به همکاری کارآفرینان دو کشور شود.
وی افزود: یکی از سیاست های اقتصاد مقاومتی در جهت توسعه صادرات غیر نفتی است و این نوع برنامه ها می توانند موثر باشند. خوشبختانه سطح روابط تجاری در ماه های پس از برجام رو به افزایش است و امیدواریم که در هر دو طرف ادامه پیدا کند.
وزیر صنعت با اشاره به از سرگیری روابط بانکی میان دو کشور افزود: در این باره با وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا صحبت شد و قرار است که به اتفاق وزیر اقتصاد به ایران سفر کند تا توافق نهایی منعقد شود. تاکنون چندین بانک ایتالیایی روابط تجاری با ایران را شروع کرده اند ولی این روابط در سطح بالا نیاز به بحث فعال سازی مالی و بیمه ای دارد.
‘کارلو کالندا ‘ وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا نیز در این مراسم ، ایران را کشوری بسیار مهم در منطقه و جهان دانست و گفت: ما معتقدیم که روابط (ایران با اروپا) باید ارتقا پیدا کنند. امروز با علم بر اینکه کلید دگرگونی برای حل بسیاری از مسایل منطقه، نه فقط اقتصادی، در روابط با ایران است باید با قدرت بیشتری این روابط را رو به جلو برد و توسعه داد.
کالندا همچنین با تاکید بر اینکه ایتالیا خود را آماده یک ماموریت اقتصادی دیگر با تمرکز برروی مسایل مالی می کند، افزود: ما در اوایل سال 2017 به همراه ‘پیئر کارلو پادوان’ وزیر اقتصاد جهت راه انداختن کانال های مالی برای تحقق تمام طرح ها، به ایران می رویم.

لینک کوتاه : https://www.tehranhim.com/?p=25258
  • ارسال توسط :
  • 46 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای نمایشگاه اختصاصی ایران در ایتالیا با حضور وزیر صنعت افتتاح شد بسته هستند

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.