• امروز : جمعه, ۱ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 22 May - 2026
مطالب 17733 امروز 0
0

اعطای پنج هزار میلیاردریال تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط در بانک دی

  • کد خبر : 26167
  • ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۸:۳۴
اعطای پنج هزار میلیاردریال تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط در بانک دی

سرپرست بانک دی به اقدامات انجام شده این بانک در برنامه های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: این بانک از ابتدای امسال تاکنون پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات و ضمانت‌نامه به بنگاه‌های کوچک و متوسط پرداخت کرده است. «علی رضا عاطفی فر» روز چهارشنبه درباره عملکرد این بانک در عمل به سیاست های اقتصاد […]

سرپرست بانک دی به اقدامات انجام شده این بانک در برنامه های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: این بانک از ابتدای امسال تاکنون پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات و ضمانت‌نامه به بنگاه‌های کوچک و متوسط پرداخت کرده است.

«علی رضا عاطفی فر» روز چهارشنبه درباره عملکرد این بانک در عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی و حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط برای رونق تولید به ایرنا گفت: رئیس جمهوری بر همراهی بانک ها در تحقق توسعه اقتصاد ملی و حمایت از بنگاه های اقتصادی تاکید دارد.
وی ادامه داد: بی شک بانک‌ها نقش غیرقابل انکاری در توسعه سرمایه‌گذاری‌ها به ویژه در استان‌ها دارند و می‌توانند در مسیر توسعه پایدار و به خصوص اقتصاد مقاومتی نقش آفرین باشند.
عاطفی فر، به وعده رئیس جمهوری مبنی بر ایجاد تحول در نظام بانکی اشاره کرد و افزود: همان گونه که رئیس جمهوری اعلام کرد، بانک‌ها در شرایط کنونی اقتصاد کشور به تلاش بیشتری نیاز دارند و فعالیت آنها با حمایت و هدایت دولت به سرانجام می‌رسد.
وی در ادامه با بیان آماری از فعالیت‌های بانک دی در مسیر اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: بانک دی با تاکید بر حمایت از تولید داخلی، امسال بیش از 31 هزار میلیارد ریال به بخش هایی چون فولاد، بازرگانی، حمل و نقل ریلی، دارو، فرآوردهای لبنی و کشاورزی و مواردی از این دست تسهیلات اعطا کرده است.
سرپرست بانک دی افزود: علاوه بر حمایت از صادرکنندگان که در سال گذشته و 6 ماهه امسال بیش از سه هزار میلیارد ریال تسهیلات اعطا شده، بانک دی امسال تاکنون بیش از پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات و ضمانت‌نامه با هدف توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط ارایه کرده است.
به گزارش ایرنا، پرداخت 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط به منظور رکود صنعت از رکود، از سیاست های امسال دولت یازدهم است.
بر اساس گزارش بانک مرکزی، آمار تسهیلات دریافتی بخش های مختلف اقتصادی نشان می دهد که در هفت ماهه امسال (منتهی به مهرماه)2784.4 هزار میلیارد ریال بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته، مبلغ 923.3 هزار میلیارد ریال (معادل 49.6 درصد) افزایش داشته است. 65.5 درصد این منابع صرف تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی شده است.
لینک کوتاه : https://www.tehranhim.com/?p=26167
  • ارسال توسط :
  • 0 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای اعطای پنج هزار میلیاردریال تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط در بانک دی بسته هستند

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.