میزان تولید انواع خودرو در کشور از ابتدای امسال تا پانزدهم آبان ماه جاری به 753 هزار و 580 دستگاه رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 30.9 افزایش داشته است.
«امیرحسین قناتی» با بیان اینکه دو شرکت خودرو ساز «ایران خودرو» و «سایپا» از عملکرد خود در بخش ارتقای کیفیت در حوزه خدمات پس از فروش گزارش ارایه دادند، افزود: نمایندگی های خدمات پس از فروش که در چارچوب قانون حمایت از حقوق مشتریان خودرو عملکرد مطلوبی داشته باشند، مورد تشویق قرار می گیرند.
وی با اشاره به تاکیدهای جدی وزیر صنعت، معدن و تجارت برای نظارت بر عملکرد واحدهای ارایه دهنده خدمات پس از فروش گفت: ارتقای رتبه تعمیرگاه های مجاز به سمت رتبه یک، رضایتمندی مشتریان در راستای اهداف تعیین شده وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال 95، بهبود شرایط دسترسی به قطعات یدکی در شبکه توزیع، تاکید بر استفاده از قطعات اصلی و آراستگی در هنگام تحویل خودرو از مهم ترین محورهای مدنظر برای ارتقای کیفیت خدمات پس از فروش است.
سخنگوی شورای سیاست گذاری خودرو، آموزش کارکنان نمایندگی ها و تعمیرگاه ها را از ضرورت های بخش خدمات خودرویی کشور برشمرد و افزود: تلاش می کنیم اقدام ها و نتایج را به طور مکرر از رسانه ها اطلاع رسانی کنیم تا هموطنان ما نیز از این اقدام ها و حمایت از حقوق خود آگاه شوند.

